Η… τιμητική της Ισπανίας παραμένει – Τα δεδομένα με Μπέτις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε φάση κορύφωσης παραμένουν τα μεταγραφικά του ΑΡΗ για τη συνέχεια που θέλει να δώσει σε αυτά μετά τη συμφωνία με τον Λίντσεϊ Ρόουζ.

Οι άνθρωποι της ομάδας κοιτούν γενικά σε πολλές αγορές. Ευρώπη, λατινική Αμερική ή και λάτιν που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Αλλά Ισπανία και Αγγλία είναι αυτές που δείχνουν περισσότερη προτίμηση και ειδικά στη χώρα της Ιβηρικής. 

Πολλοί οι παίκτες έως τώρα που έχουν πέσει στο τραπέζι, αρκετοί που βρίσκονται στις λίστες των “κιτρινόμαυρων” και κυρίως από ομάδες της La Liga. Φορ, εξτρέμ, χαφ και αριστερό μπακ. Για όλες αυτές τις θέσεις ο ΑΡΗΣ έχει ξεχωρίσει επιλογές από την Ισπανική αγορά.

Ο ΑΡΗΣ προσπαθεί γενικά να αξιοποιεί άκρες στη χώρα και φυσικά τις γνωριμίες του μέσω της Μπέτις, απ’ όπου έχει τσεκάρει επίσης 2-3 συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών κυρίως για δανεισμό. Έμπειρους αλλά και νεαρούς.

Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή τη φάση υπάρχουν άλλες προτεραιότητες αλλά δεν αποκλείεται ο ΑΡΗΣ να στραφεί σε αυτές της Μπέτις εάν δεν του βγουν όσα έχει λοκάρει τις τελευταίες μέρες.

Φυσικά υπάρχει μία πίεση χρόνου πάνω από το “Βικελίδης” αφού από αύριο ξεκινάει ο Ιανουάριος και φέρνει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα, για το οποίο ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ακόμα νέες λύσεις παρά μόνο εκ των έσω.

Προτεινόμενα Άρθρα