Θέλει να ενεργοποιήσει τον Ροντρίγκεζ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με τους περισσότερους παίκτες του ρόστερ να παίρνουνε λίγες οι πολλές ευκαιρίες στα παιχνίδια της ομάδας για το πρωτάθλημα.

Εκείνος ο παραμείνει μεγάλο ερωτηματικό για τον κόσμο του ΑΡΗ και μικρότερο για τους ανθρώπους του είναι ο Έντουιν Ροντρίγκεζ ο οποίος δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής σε αυτό το πρώτο κομμάτι σεζόν.

Ο Ονδουριανός ήταν δίπλα άτυχος καθώς από τη μία υπήρχε η ανάγκη για τους βαθμούς και μια δύσκολη περίοδος για την ομάδα ενώ από την άλλη υπάρχει και το θέμα με τον αριθμό των ξένων που πρέπει να είναι σε κάθε αποστολή. Ο παίκτης βρέθηκε μερικές φορές στο πάγκο αλλά ειδικά μετά την έλευση του Πίτερ Ετέμπο αυτό έγινε μόνο μία φορά, χωρίς να πάρει την ευκαιρία του από τον Άλαν Πάρντιου.

Στον Άρη θέλουν να το αλλάξουν αυτό και να ενεργοποιήσουν τον 22χρονο στο δεύτερο μισό της σεζόν πιστεύοντας στις ικανότητές του και μένοντας ικανοποιημένοι όλο αυτό το διάστημα από την παρουσία του στις προπονήσεις και την προσαρμογή του τόσο στα δεδομένα του Άρη όσο και σε ευρωπαϊκά. Για να τον κρίνει άλλωστε η ομάδα σωστά πρέπει να έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα.

Για να γίνει αυτό φυσικά θα πρέπει να υπάρξει μια Διαφοροποίηση στην διαχείριση των ξένων. Ο μόνος τον οποίο αντέχει να χάσει το ρόστερ σε αυτή τη στιγμή και να μείνει εκτός αποστολής είναι ο Χουάν Ιτούρμπε με δεδομένο ότι ο Παραγουανός για ακόμα μία σεζόν δεν προσφέρει νούμερο στον ΑΡΗ και η γενικότερη παρουσία του είναι κάτι που απασχολεί τους ανθρώπους ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα