Διπλό το κενό στα χαφ, θα παλέψει για άμεσες κινήσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΡΗ μετράει ήδη την πρώτη του διαφοροποίηση σε σχέση με το αρχικό πλάνο και με τα χαφ να είναι για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο.

Η πρόθεση της ομάδας ήταν να κινηθεί σίγουρα για 8άρι. Υπάρχει όμως το νέο δεδομένο με την πρόθεση για την λύση του συμβολαίου με τον Ντουκουρέ που διαφοροποιεί την κατάσταση.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ βγαίνει στην αγορά για δύο μέσους με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Εναν αμυντικογενή και έναν ακόμα ο οποίος θα είναι περισσότερο επιθετικογενής και με την δυνατότητα να περνάει την μπάλα μπροστά. Δηλαδή “6άρι” και 8άρι που ήταν έτσι κι αλλιώς στον αρχικό προγραμματισμό.

Ετέμπο και Νταμπό είναι οι μοναδικές επιλογές αυτή τη στιγμή στη μεσαία γραμμή, συν αυτή του Ματέο Γκαρσία όποιος έχει καθιερωθεί στον άξονα σε αυτό το πρώτο μισό της σεζόν.

Ο ΑΡΗΣ καλείται να εκμεταλλευτεί το επόμενο χρονικό διάστημα ώστε στις αρχές Ιανουαρίου να είναι στην Θεσσαλονίκη διαθέσιμος τουλάχιστον ένας μέσος με δεδομένο το πολύ γεμάτο πρόγραμμα της ομάδας τον πρώτο μήνα του νέου έτους με συνολικά οκτώ παιχνίδια και πέντε ντέρμπι εφόσον περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Αυτό ισχύει και για κάποιες ακόμα κινήσεις, δεν είναι εύκολο λόγω της εποχής αλλά οι ανάγκες του ρόστερ ωθούν τον ΑΡΗ προς αυτή την κατεύθυνση.

Προτεινόμενα Άρθρα