Θέλει Πίρσμαν από… τώρα!

από AllAboutARIS

Την στιγμή που όλο αυτό το διάστημα ο ΑΡΗΣ έχει ρίξει όλο το βάρος στις κινήσεις του Ιανουαρίου, παράλληλα “έτρεχε” -και συνεχίζει- ένα πλάνο που αφορά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΑΡΗΣ έχει δείξει ξανά πολύ έντονο ενδιαφέρον όσον αφορά την περίπτωση του Μάρβιν Πίρσμαν, με τον οποίον το “φλερτ” κρατάει εδώ και δύο μεταγραφικές περιόδους.

Ο ΑΡΗΣ ασχολήθηκε ξανά με το πρότζεκτ του Βέλγου, ώστε αρχικά να τον φέρει στην Θεσσαλονίκη το ερχόμενο καλοκαίρι. Πλέον όμως, θέλει να μπει σε μια διαδικασία ώστε να επισπεύσει την άφιξη του και να τον έχει διαθέσιμο από τον Ιανουάριο.

Είναι πιθανόν να ξεκινήσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε να επιτευχθούν τα παραπάνω, τρέχοντας παράλληλα και διαπραγματεύσεις με τον 30χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος από την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

Αν η συμφωνία ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον ΠΑΣ, δεν επιτευχθεί, οι “Κιτρινόμαυροι” θέλουν να κλείσουν τον Βέλγο για το καλοκαίρι, εφόσον βέβαια δεν υπάρξει μεταγραφικό μπαν.

Προτεινόμενα Άρθρα