Θέλει το τρίποντο πριν τη διακοπή!

από Γιώργος Γκάτος

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται απόψε (2/10 – 20:30) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (AllAboutARIS Live, Libero 107,4, NS Prime) και ψάχνει το τρίποντο πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το ζητούμενο για τον Άκη Μάντζιο και την ομάδα του είναι το να κάνει το 3/3 μετά από το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και να πάει στη διακοπή με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Απέναντι του βρίσκει τον ουραγό Απόλλων Σμύρνης, που μετά από τέσσερις αγώνες έχει μόλις μια ισοπαλία. Τον Γιάννη Πετράκη στη τεχνική ηγεσία της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” διαδέχθηκε ο Τζιανλούκα Φέστα.

ΑΡΗΣ: Μισή… ντουζίνα τραυματίες για το αποψινό παιχνίδι

Κανείς εκ των τριών ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ που τραυματίστηκαν στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Ατρόμητο, δεν θα δώσει το “παρών” απόψε. Ο λόγος για τους Φαμπιάνο Λέισμαν, Μπρούνο Γκάμα και Ντάνιελ Μαντσίνι.

Στις τρεις αυτές απουσίες, έρχονται να προστεθούν αυτές των Χουάν Ιτούρμπε και Φακούντο Μπερτόγλιο. Στον αντίποδα, επιστρέφει στην αποστολή ο Λούμορ Αγιεγκμπένιου.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΑΡΗ αποτελείται από τους: Cuesta, Denis Cesar De Matos, Mateo Garcia, Sakic, Kamara, Brabec, Ndiaye, Lucas Sasha, Jeggo, Matilla, Mohanad Ali, Sundgren, Ganea, Benalouane, Hajrovic, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Σαλιάρης.

Απόλλων Σμύρνης: Ψάχνει τα αποτελέσματα

Ο Απόλλων Σμύρνης έκανε μια πολύ κακή εκκίνηση και ήταν η πρώτη ομάδα που προχώρησε σε αλλαγή προπονητή.

Τον Γιάννη Πετράκη διαδέχθηκε ο Τζιανλούκα Φέστα και ο Ιταλός στο ντεμπούτο του απέσπασε την ισοπαλία από τον Ιωνικό και αυτός είναι ο μοναδικός πόντος που πήρε η ομάδα της Αθήνας.

Εκτός αποστολής έμεινε ο πολύπειρος τερματοφύλακας Βέρχουλστ που νιώθει ενοχλήσεις και είναι νοκ-άουτ το τελευταίο διάστημα, ενώ τιμωρημένος για αυτή την αγωνιστική είναι ο Τσιλούλης.

H αποστολή του Απόλλωνα αποτελείται από τους: Κότσαρη, Κυρίτση, Ντεντάκη, Μπαξεβανίδη, Βιτλή, Τουτουατίμα, Άλβες, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Φατιόν, Σλίβκα, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνες, Παπαγεωργίου, Παμλίδη,, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα, Ιωαννίδη

Η “ταυτότητα” του αγώνα

5η αγωνιστική Super League

ΑΡΗΣ-Απόλλων Σμύρνης

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης (20:30, Novasports Prime)

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Χρήστος Μπαλτάς (Αχαϊας)

4ος: Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας)

VAR: Vitor Ferreira (Πορτογαλία), AVAR: Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηράκλειο)

Προτεινόμενα Άρθρα