Θα αντιδράσει κανείς για τις ρατσιστικές επιθέσεις;;;

από Γιάννης Παντελίδης

Δεν υπάρχει πιο χυδαίο πράγμα από την ρατσιστική επίθεση σε έναν άνθρωπο. Είτε λόγω του χρώματος του δέρματός του είτε εξαιτίας οποιαδήποτε διαφορετικότητας μπορεί να έχει το σώμα του.

Καταστάσεις που βίωσαν πριν από μερικές ημέρες ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και ο Γιώργος Δεληζήσης κι εσχάτως και ο Γιοάν Μπεναλουάν. Και προσέξτε. Στο ίδιο γήπεδο. Παρά την γενική κατακραυγή όλων μετά τις καταγγελίες του Καμαρά. Βλέπετε, δεν «άνοιξε μύτη» που λένε. Ουδείς ασχολήθηκε πέρα από κάποια λόγια. Τίποτα. Κανείς. Καμία αντίδραση.

Αλλά τι να λέμε τώρα, εδώ ολόκληρη ομάδα, ο ΟΦΗ. Εναντίον οπαδών του έγιναν οι καταγγελίες, όμως τίποτα. Μια ανακοίνωση «να ‘χαμε  να ‘λέγαμε» χωρίς ιδιαίτερες αναφορές, χωρίς τίποτα.

Κύριοι δε φτάνουν πλέον μόνο τα λόγια. Τα είδατε. Έκαναν τα ίδια ξανά. Πρέπει να περάσουμε σε πράξεις. Δεν ξέρουμε ποιες ακριβώς μπορεί να είναι αυτές. Να ψάξει να τους βρει ο ΟΦΗ και να τους τιμωρήσει. Να μην ξαναμπούν στο γήπεδο. Κάμερες δεν υπάρχουν; Ή μήπως δεν λειτουργούν; Να παρέμβουν οι αρμόδιοι φορείς. Κάτι πρέπει να γίνει. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα. Αυτοί οι λίγοι να «καπελώνουν» τους κρητικούς, που χαρακτηρίζονται από μπεσαλίκι και λεβεντιά.

Αλλά τι να λέμε τώρα, το «πνίγουν» τα γνωστά επικοινωνιακά κέντρα. Εκείνα που ανακάλυψαν τον κακό Άρη στην υπόθεση Σούντγκρεν, για την οποία ο ίδιος ο Σουηδός ζήτησε συγγνώμη. Αλλά κι αυτό το «έπνιξαν». Ελλάδα και ελληνικό ποδόσφαιρο του 2021.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X