«Θα σε κρεμάσω ανάποδα»: Ντοκουμέντο από την επίθεση του προέδρου του Πανηλειακού στον Λεμαρί

από AllAboutARIS

Κάτι λιγότερο από 20 ημέρες μετά τη σοκαριστική καταγγελία του Αντουάν Λεμαρί για τη φρικτή συμπεριφορά που είχε αντιμετωπίσει όταν πήρε μεταγραφή στον Πανηλειακό, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής επανήλθε με δύο βίντεο συνολικής διάρκειας 26 λεπτών/
Μεταξύ άλλων, στα δύο βίντεο αναφέρεται σε αυτά που συνάντησε τις πρώτες ημέρες του στην ομάδα, δείχνοντας την κακή κατάσταση των προπονητικών εγκαταστάσεων, καθώς και στη διστακτικότητά του να παίξει σε αγώνα του ελληνικού συλλόγου.

Εντέλει, αφού έπαιξε, αποκαλύπτει ότι συμπαίκτης του, Κακά, έγινε στόχος απειλών από τον πρόεδρο της ομάδας στο ημίχρονο!
Εν συνεχεία, όταν οι ιθύνοντες της ομάδας συνέχισαν να μην τον πληρώνουν, ζήτησε να λάβει την ελευθέρας του.

Ακολουθεί ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο διάλογος του παίκτη με τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή, όταν ο Λεμαρί ζήτησε να του υπογράψουν τα χαρτιά του για να φύγει.
«Θα τον κρεμάσω ανάποδα, έτσι πες του. Είπε θέλει να φύγει; Τα κλειδιά. Ξύλο» ακούγεται να λέει ο πρόεδρος, που εν συνεχεία, σύμφωνα με όσα ακούγονται και όσα αναφέρει ο παίκτης, τον έπιασε από την μπλούζα και τον έσπρωξε, ζητώντας του επανειλημμένως τα κλειδιά του σπιτιού του και ψάχνοντας τις τσέπες του! Μάλιστα, την εμφάνισή του όταν ξεκίνησε η επίθεση έκανε και ένας μπράβος του προέδρου…

Αφού του αποσπάσουν τα κλειδιά, ο αθλητικός διευθυντής τον ενημερώνει ότι «το δελτίο δεν είναι νόμιμο, είσαι ελεύθερος», με τον παίκτη να εκδιώκεται κακήν κακώς από το διαμέρισμα.
Εν συνεχεία, έφτασε στην Αθήνα, όπου μάλιστα ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, που τον υποδέχτηκε στο γραφείο του αφότου περίμενε αρκετή ώρα καθώς δεν είχε ραντεβού.

 

Πηγή: sport-fm.gr

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X