Ιωαννίδης: «Πρέπει να γίνεται ο τελικός με φιλάθλους και των δύο ομάδων»

από Γιώργος Γκάτος

Ο Φώτης Ιωαννίδης εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στη συνέντευξη τύπου, ενόψει του αυριανού τελικού με τον ΑΡΗ.

Πως κύλησε η προετοιμασία και πως νιώθει ο ίδιος;

-Ολη τη βδομάδα δουλεύουμε πολύ εντατικά γι’αυτό το παιχνίδι. Είναι ο μοναδικός μας στόχος πλέον. Έχουν κάνει αρκετή δουλειά με το προπονητικό επιτελείο. Πλέον ο στόχος μας είναι ένας, να φέρουμε το τρόπαιο στην Αθήνα. Έχουμε αναλύσει κάθε πτυχή του αντιπάλου. Είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε».

Για την πίεση για το ευρωπαϊκό εισιτήριο:

«Είμαστε όλοι επαγγελματίες. Έχουμε μάθει να ζούμε με τη πίεση. Κρινόμαστε γι’αυτό. Όλοι οι παίκτες είναι πανέτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Έχουμε 90 ή 120 λεπτά μπροστά μας. Είναι πολύ σημαντικό το ευρωπαϊκό εισιτήριο, δεν μπορούμε να φανταστούμε τον Παναθηναϊκό δίχως να παίζει Ευρώπη τη νέα σεζόν».

Για το πόσο επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους;

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε κόσμο δίπλα. Έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε και να είναι διπλα μας. Πρέπει ο καθένας να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή και πρέπει να διασκεδάζουμε όλοι με αυτό. Ελπίζω τα επόμενα χρόνια να καταφέρουμε να φέρουμε φιλάθλους και από τις δύο ομάδες στο γήπεδο. Πρέπει να γίνεται ο τελικός με φιλάθλους και των δύο ομάδων».

Για το τι άλλαξε μετά την αλλαγή προπονητή:                      

«Το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών ήταν πάντα σε πολύ καλό επίπεδο. Με την έλευση του κόουτς Κόντη, που μας γνώριζε, μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Έχουμε δουλέψει σκληρά για το παιχνίδι που έρχεται. Θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι 1000%».

Προτεινόμενα Άρθρα