Μάντζιος: “Έχουμε απίστευτη ορμή και πίστη από τον κόσμο μας, για να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη”

από Γιώργος Γκάτος

Ο Άκης Μάντζιος επισήμανε τη πίστη του στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών του, ενώ στάθηκε και στη στήριξη των φίλων του ΑΡΗ.

Αναλυτικά:

«Ένας τελικός είναι ένας τελικός. Δεν υπάρχει φαβορί. Στο πρωτάθλημα οι ομάδες έδειξαν μια ισορροπία. Από ‘κει και πέρα είναι και θέμα ημέρας. Δε νομίζω ότι οι δύο ομάδες έχουν να παρουσιάσουν κάτι καινούργιο. Δουλεύαμε πάνω στον Παναθηναϊκό με βάση τον προηγούμενο προπονητή. Η έλευση του κυρίου Κόντη αλλάζει τα δεδομένα αλλά γνωρίζουμε πως θα παρουσιατεί ο Παναθηναϊκός. Είναι θέμα συγκέντρωσης και λιγότερων λαθών. Έχουμε απίστευτη ορμή και πίστη από τον κόσμο μας, για να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη» σημείωσε αρχικά.

Για την παρουσία της ομάδας του στα πλέι οφ:

«Και οι δύο ομάδες θέλουν για τους δικούς τους λόγους το τρόπαιο. Δεν είχαμε το βαθμολογικό κίνητρο στα πλέι οφ αλλά προσπαθούσαμε να διεκδικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια τη νίκη, γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Το αυριανό ματς είναι κάτι διαφορετικό. Δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Όλα όσα είπαμε πιο πριν, θα κρίνουν τον Κυπελλούχο».

Για την παρουσία Ελλήνων προπονητών στον πάγκο των δύο φιναλίστ:

«Και για εμένα είναι μεγάλη χαρά. Πολλοί έχουν δείξει ότι μπορούν αλλά δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από κανέναν. Δε ξέρω πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει αυτό. Θέλω να συμπληρώσω ότι καλό θα ήταν να είχαμε αύριο και τον κόσμο μας. Υπάρχει ξεκάθαρη προκήρυξη, για συγκεκριμένο γήπεδο και με κόσμο. Όσα ακούμε για την ετοιμότητα του γηπέδου, με 2-3 μήνες μπροστά σου, πας και το φτιάχνεις!»

Για το γεγονός ότι τη τελευταία φορά που ο ΑΡΗΣ προκρίθηκε από διαδικασία πέναλτι πριν το φετινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό με τελευταίο πέναλτι του ίδιου:

«Με πήγατε πολλά χρόνια πίσω. Δεν ξέρω αν είναι ένα σημάδι. Μακάρι να είναι για να πάρουμε το Κύπελλο εμείς».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα