Κίνηση ανθρωπιάς της Super League με τη συμμετοχή στο Amber Alert Hellas

από AllAboutARIS

Κίνηση ανθρωπιάς από τη Super League και τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, οι οποίες συμμετέχουν στο Amber Alert Hellas.

Η διοργανώτρια αρχή αναφέρει:

“H Super League και οι ομάδες συμμετέχουν ενεργά στο Amber Alert Hellas και καλούν όλους τους πολίτες να κατεβάσουν το Missing Alert App στο κινητό τους.
 
Διαθέσιμη στο Google Play και στο App Store είναι η νέα δωρεάν εφαρμογή Missing Alert App, που βοηθά στον ταχύτερο εντοπισμό των εξαφανισμένων ατόμων στην χώρα μας.

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες να συμβάλλουν, σε πραγματικό χρόνο, στις έρευνες εντοπισμού αγνοουμένων συνανθρώπων μας, αλλά και να προστατεύσουν αγαπημένα τους πρόσωπα – παιδιά καθώς και ενήλικες με υψηλό κίνδυνο εξαφάνισης – διευρύνοντας έτσι τον κοινωνικό κύκλο αλληλεγγύης.
 
Την εφαρμογή διαχειρίζεται αποκλειστικά η εξειδικευμένη ομάδα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία διοχετεύει τις πληροφορίες των χρηστών στην ΕΛ.ΑΣ καθώς και σε άλλους θεσμικούς συναρμόδιους φορείς για τη διαχείριση κάθε περιστατικού εξαφάνισης στην Ελλάδα.
 
Για Google Play κατεβάστε εδώ https://bit.ly/missing-alert-android
 
Για Αpp Store κατεβάστε εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple”.

Προτεινόμενα Άρθρα