Καθοριστική μέρα για Ντιαγέ!

από AllAboutARIS

Κοντά σε μία νέα προσθήκη είναι ο ΑΡΗΣ, με την απόκτηση του Μπαντού Ντιαγέ.

Το θέμα αποκάλυψαν χθες (8/7) τουρκικά δημοσιεύματα και οι πληροφορίες του AllAboutARIS αναφέρουν ότι ο 30χρονος Σενεγαλέζος χαφ όχι μόνο είναι ψηλά στη λίστα του Άκη Μάντζιου, αλλά και κοντά στο να γίνει κάτοικος «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Η σημερινή (9/7) μέρα θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη της υπόθεσης. Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Ο Ντιαγέ έχει πλούσιο παλμαρέ και αρκετές μεταγραφές εκατομμυρίων στην καριέρα του. Αρχικά η Άνκαρασπορτ έδωσε 300.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τη νορβηγική Μπόντο Γκλιμτ. Ο έμπειρος χαφ έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις στην τουρκική ομάδα, με αποτέλεσμα το 2017 να τον αγοράσει η Γαλατάσαραϊ έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ. Στα μέσα της σεζόν 2017-18 η Στόουκ Σίτι, σύμφωνα με τους Τούρκους, δαπάνησε τα διπλά για να τον κάνει δικό της!

Αφού αγωνίστηκε ως δανεικός σε Τράμπζονσπορ, Γαλατά και Καραγκουμρούκ, πωλήθηκε αντί περίπου 4 εκατομμυρίων ευρώ στην Αλ Αΐν της Σαουδικής Αραβίας.

Εφόσον η υπόθεση έχει αίσιο τέλος, ο ΑΡΗΣ θα καλύψει μία θέση στα χαφ με έναν έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ρίχνοντας στη συνέχεια το βάρος στο να γεμίσει τα υπόλοιπα κενά στο ρόστερ του.

Προτεινόμενα Άρθρα