Καρυπίδης: Το πήρε πάνω του για Ιτούρμπε και το έκανε θέμα ωρών…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από χθες ο ΑΡΗΣ έχει ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον Χουάν Ιτούρμπε. Ο ΑΡΗΣ και πιο συγκεκριμένα ο Θεόδωρος Καρυπίδης.

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΡΗ ψάχνει τις υπερβάσεις, τα ηχηρά ονόματα… Και με τον Ιτούρμπε μπορεί να έκανε διάνα -στο γήπεδο φαίνονται όλα βέναια- αφού τον φέρνει σε πολύ καλή ηλικία!

Ο Παραγουανός… έσκασε ξαφνικά το βράδυ της Παρασκευής. Ξαφνικά έκλεισε αλλά δεν εμφανίστηκε χθες.

Ο “φάκελος” του πρωτοέπεσε στα χέρια των ανθρώπων του ΑΡΗ περίπου στις αρχές της προετοιμασίας, δηλαδή πριν έναν μήνα πάνω-κάτω.

Οι συστάσεις δεν χρειάζονταν και αμέσως ο Καρυπίδης έδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωση του 28χρονου. Λόγω άλλων προτεραιοτήτων έμεινε στην άκρη, μέχρι που το ματς στην Αστάνα έπαιξε τον ρόλο του ώστε να την βάλει στην τελική της ευθεία.

Πέραν των γνωστών αδυναμιών, στο Καζακστάν φάνηκε και το πρόβλημα του ΑΡΗ στην επιθετική του περιφέρεια. Έλειπε η παραπάνω ενέργεια και κυρίως το σουτ. Στοιχεία που διαθέτει ο Ιτούρμπε.

Χθες το πρωί κορυφώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη και νωρίς το βράδυ ο ΑΡΗΣ πήρε το “ναι” που ήθελε. Και μπορεί στη θέση που αγωνίζεται να υπάρχει ποσότητα, αλλά όχι η δική του ποιότητα.

Έτσι λοιπόν μία υπόθεση ενός μήνα, ο Καρυπίδης την τελείωσε μέσα σε λίγες ώρες και με ένα ποσό που ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια, χωρίς να περιμένει το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα κόντρα στην Αστάνα

Και δεν αποκλείεται αυτή να είναι η αρχή, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθούν κι άλλες κινήσεις μέσα στα επόμενα 24ωρα!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X