Κενά και… ταξίδια, ίσως καθορίσουν τα χαφ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Άκης Μάντζιος περιμένει τους παίκτες του σήμερα στο Ρύσιο, με την προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα να μπαίνει σταδιακά στην τελική της ευθεία.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα φανούν οι προθέσεις του Έλληνα τεχνικού για την ενδεκάδα και πρωτίστως για τον αντικαταστάτη του Φακούντο Μπερτόγλιο. Ισως όμως τα πλάνα του επηρεαστούν και από τους διεθνείς.

Αυτό αφορά κυρίως τον Τζέιμς Τζέγκο και την κόπωση των ταξιδιών του, αφού μετά το Σίδνεϊ ο 30χρονος χαφ βρίσκεται στην Κίνα όπου αγωνίζεται αύριο.

Ο Τζέγκο θα αλλάξει πολλά αεροδρόμια για ακόμη μία φορά και ο Μάντζιος θα τον περιμένει ώστε να αξιολογήσει την κατάστασή του και να αποφασίσει αναλόγως αν θα τον συμπεριλάβει στα βασικά του πλάνα του.

Στην προηγούμενη διακοπή ο Αυστραλός ήρθε με κόπωση αλλά εν τέλει ξεκίνησε κανονικά κόντρα στη Λαμία. Η διαφορά είναι ότι τώρα θα έχει μία μέρα λιγότερη στη διάθεσή του.

Σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμος, υπάρχει ήδη η σκέψη της επιστροφής του Λούκας Σάσα στην ενδεκάδα.

Ο Βραζιλιάνος είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και δίνει πράγματα ερχομενος από τον πάγκο. Νομοτελειακά θα έρθει η ώρα που θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα. Δεν αποκλείεται λοιπόν αυτό να γίνει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ανάλογα με την κατάσταση του Τζέγκο αλλά και το ενδεχόμενο να καλύψει ο Εντιαγέ το κενό του Μπερτόγλιο.

Προτεινόμενα Άρθρα