«Κλειδί» στο 3.65 για το διπλό του ΑΡΗ στην Τρίπολη!

από AllAboutARIS

Ο Άρης αρχίζει το 2024 με αποστολή στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (16:00) για την 16η στροφή της Super League!

Αναμέτρηση-πρόκληση με άρωμα Playoffs στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τον Άρη που δοκιμάζεται στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης με στόχο το ιδανικό ποδαρικό στη νέα χρονιά.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έκλεισε το 2023 με μια σημαντική βαθμολογική απώλεια, καθώς έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με τη Λαμία, εξαιτίας του γκολ της ισοφάρισης που δέχθηκε στις καθυστερήσεις κι έτσι έμεινε στους 24 βαθμούς.

Εξαιτίας αυτής της ισοπαλίας και των δύο πολύτιμων χαμένων βαθμών ανακόπηκε το καλό μομέντουμ που είχε χτίσει ο Άρης, που καλείται να απαντήσει στην αρχή του 2024 και να κάνει το καλύτερο δυνατό ποδαρικό.

Η αποστολή δεν είναι εύκολη καθώς οι ανεβασμένοι Αρκάδες ακολουθούν με 20 βαθμούς χάρη στο καλό σερί που τους έχει ανεβάσει στην πρώτη εξάδα και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να πλησιάσουν.

Ο Άρης θέλει να κάνει επίσης νέα αρχή εκτός έδρας, καθώς μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία σε 6 αγώνες, ωστόσο με τον Αστέρα έχει χτίσει καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια.

Το 3-2 του πρώτου γύρου αποτέλεσε άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα του καλού σερί με την ομάδα της Πελοποννήσου, με την οποία έχει 7 νίκες και μία ισοπαλία και στις δύο έδρες μετά την ήττα του 2021 (2-1). Η νίκη του Άρη στην Τρίπολη προσφέρεται σε απόδοση 2.30.

Στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις στην Αρκαδία ο «Θεός του πολέμου» έχει τρεις νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (0-2). Το σκορ πολλαπλών επιλογών 0-1, 0-2, 0-3 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» είναι σε απόδοση 3.65.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα