Κλοπ: «Αστείο! Δόθηκαν μόνο 20.000 εισιτήρια; Τι να τα κάνουμε…» (vid)

από AllAboutARIS

Ο μεγάλος τελικός του Champions League έχει προγραμματιστεί για τις 28 του Μάη στο Παρίσι! Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζονται για μια τελευταία παράσταση. Μια αναμέτρηση που θα καθηλώσει τον πλανήτη. Ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει πολλά παράπονα από την διοργανώτρια Αρχή.

Με δηλώσεις του ο τεχνικός της Λίβερπουλ εκδήλωσε την απορία σχετικά με το…. κριτήριο με τον οποίο μοιράζονται τα εισιτήρια. Θεωρεί μικρό τον αριθμό που θα δοθεί σε κάθε ομάδα. Να τονίσουμε πως η UEFA αποφάσισε να δώσει 20.000 εισιτήρια σε κάθε σύλλογο. Το γήπεδο χωράει 75.000 φιλάθλους.

«Βλέπεις αυτές τις τιμές των εισιτηρίων και δεν το πιστεύεις. Πόσα πήραμε; Αν είδα σωστά θα πάρει από 20.000 εισιτήρια κάθε ομάδα! Το στάδιο χωράει όμως 75.000. Πείτε μου που θα πάνε τα άλλα 30.000 εισιτήρια; Που είναι αυτά;», ξεκαθάρισε ο Γερμανός τεχνικός.

«To Παρίσι είναι όμορφο! Ακόμα και αν πάνε χωρίς εισιτήριο οι φίλαθλοι, θα βρουν να κάνουν κάτι σε αυτήν την πανέμορφη πόλη. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς μας. Και αυτούς που έρχονται σε κάθε ματς να μας υποστηρίξουν και σε αυτούς που έχουν έρθουν μόνο σε ένα ματς την φετινή σεζόν», είπε ο κόουτς της Λίβερπουλ.

«Όπου και αν παίζαμε, τους είχαμε δίπλα μας και νιώθαμε πως παίζαμε στην έδρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Προτεινόμενα Άρθρα