Κοντός ψαλμός… ανανεώσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η εβδομάδα που αρχίζει σήμερα είναι πιθανό να… προσφέρει κάτι παραπάνω σε σχέση με τις ανανεώσεις, σε αντίθεση με την προηγούμενη.

Μετά τη συμφωνία με τον Χουλιάν Κουέστα, ο ΑΡΗΣ… κατέβασε ταχύτητα αλλά δεν άφησε ποτέ τις περιπτώσεις παικτών που θέλει να κρατήσει στην ομάδα. Υπάρχει όμως και το CAS.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα η ομάδα περιμένει νεότερα από τη Λωζάννη, οπότε έχει και ένα χρονικό περιθώριο το οποίο δεν αποκλείεται να εξαντλήσει, ώστε να δει ποιά δεδομένα θα διαμορφωθούν και να διαχειριστεί αναλόγως κάποιες περιπτώσεις ανανεώσεων όπως των Ματίγια, Δεληζήση, Σάκιτς, Γκάμα και Γκάνεα.

Ο Αυστριακός και ο Πορτογάλος είναι οι μοναδικοί με τους οποίους δεν έχει γίνει ούτε καν κουβέντα ενώ με τους υπόλοιπους αναμένεται οι επαφές να πάρουν επίσημη μορφή.

Η πιθανότητα μία εξαίρεσης

Για κάποιους παίκτες ο ΑΡΗΣ δεν αποκλείεται να περιμένει ως την Παρασκευή. Την ίδια στιγμή όμως φαίνεται να υπάρχει η πρόθεση να τελειώσει άμεσα με την περίπτωση ενός παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει και θέλει οπωσδήποτε να τον διατηρήσει στην ομάδα. Και όπου άμεσα, μέσα στα επόμενα 24ωρα…

 

Προτεινόμενα Άρθρα