Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Στους «16» ο Αστέρας Τρίπολης

από AllAboutARIS

Την πρόκρισή του τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet εξασφάλισε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος ζορίστηκε μεν για ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο κατάφερε να επιβληθεί του Καμπανιακού στη Θεσσαλονίκη, επικρατώντας με 3-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τον Πόζογλου στο 20’. Οι Αρκάδες αντέδρασαν γρήγορα και στο 25’ ο Κρέσπι με κεφαλιά έγραψε το 1-1 ύστερα από ωραία σέντρα του Καλτσά. Μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ σε ισορροπία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μάντζης στο 54ο λεπτό έγραψε το 2-1 για τους Αρκάδες, με τον Μιριτέλο τέσσερα λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

Καμπανιακός (Σαπάνης): Κασαπίδης, Μπούσης, Νικολαίδης, Φροσύνης, Π. Καθάριος (Μανιός 65′), Σαρβανίδης, Πόζογλου (Ταΐρης 88′), Ν. Καθάριος, Γαρύφαλλος (Προσκυνητόπουλος 65′), Τότσκα (Ζαννάκης 77′), Γιουκούδης.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Ατιένθα, Γκαρσία, Χουχούμης, Μουνάφο (Αλάγκμπε 77′), Σουρλής, Καλτσάς (Σίτο 89′), Μπαρτόλο (Μάντζης 46′), Μιριτέγιο, Κρεσπί (Ζουγλής 77′).

Προτεινόμενα Άρθρα