Λάθη, επισημάνσεις και… Παναθηναϊκός

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο απόηχο της ήττας από τον Ολυμπιακό ήταν η χθεσινή προπόνηση του ΑΡΗ στο Ρύσιο. τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την απόδοση που “έπιασε” η ομάδα.

Η εμφάνιση στο “Καραϊσκάκης” προβλημάτισε ίσως περισσότερο από το αποτέλεσμα και πρώτον απ’ όλους τον Άκη Μάντζιο που έχει πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του.

Μάλιστα με μερικούς από αυτούς φρόντισε να μιλήσει στο πλαίσιο της χθεσινής προπόνησης και να επισημάνει κάποια πράγματα τα οποία θέλει διαφορετικά, τόσο ποδοσφαιρικά όσο και σε ότι αφορά την νοοτροπία ορισμένων παικτών.

Ο ΑΡΗΣ έκανε πολλά μαζεμένα λάθη μετά από αρκετό καιρό και ο Μάντζιος θέλει να προλάβει συγκεκριμένες καταστάσεις πριν επεκταθούν, περιμένοντας πλέον αντίδραση από την ομάδα του κόντρα στον Πααναθηναϊκό.

Το ματς με τους “πράσινους” προσφέρεται ώστε ο ΑΡΗΣ να σηκώσει κεφάλι μπροστά στο κοινό του, αλλά και κόντρα στον αντίπαλό του στον φετινό τελικό του Κυπέλλου.

Από σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μπαίνει στην τελική της ευθεία, με όλους τους παίκτες πλην του Βέλεθ να είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής.

Προτεινόμενα Άρθρα