Λίλα Κουντουριώτη: “Παίζει” δυνατά για παρουσιάστρια στην Αθλητική Κυριακή

από AllAboutARIS

Η Αθλητική Κυριακή είναι συνώνυμη της έννοιας αθλητική εκπομπή στην Ελλάδα. Πρόκειται για το μακροβιότερο αθλητικό μαγκαζίνο της Ελληνικής Τηλεόρασης με την πρώτη προβολή του να τοποθετείται χρονικά στις 27 Φεβρουαρίου του 1972 στο ΕΙΡΤ (Μετέπειτα ΕΡΤ).

Ο πρώτος παρουσιαστής μέχρι το 1983 ήταν ο Γιάννης Διακογιάννης, έχοντας αρκετούς συμπαρουσιαστές στο πλευρό του. Η εκπομπή δεν διακόπηκε ποτέ κατά τη διάρκεια λειτουργίας της ΕΡΤ και από την παρουσίασή της έχουν περάσει πολύ μεγάλα ονόματα του αθλητικού ρεπορτάζ.Τα τελευταία 24ωρα ακούγεται έντονα το όνομα της δημοσιογράφου Λίλας Κουντουριώτη για την παρουσίαση της εκπομπής. Πρόκειται για την αθλητικογράφο που βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στο δυναμικό της Nova.

Εάν δεχθεί θα είναι μια από την ομάδα των παρουσιαστών καθώς θα υπάρχουν ακόμη δύο άτομα. Πριν λίγο καιρό η αθλητικογράφος που ξεκίνησε την καριέρα της από την εκφώνηση νυχτερινών δελτίων ειδήσεων στο Alter είχε δεχθεί κρούση και από τον ΑΝΤ1 που είχε διπλό σκέλος: Τη συμμετοχή της στη νέα πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου με παρουσιαστές τον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο έχοντας το κομμάτι των αθλητικών αλλά και την παρουσίαση εκπομπών για το Europa League.Εκείνη τη χρονική στιγμή έδωσε αρνητική απάντηση και μένει να δούμε τι θα πράξει στην περίπτωση της Δημόσιας Τηλεόρασης.

ΠΗΓΗ: reader.gr

Προτεινόμενα Άρθρα