Λανουά για…κλάματα! Δεν σχολίασε τα “πέναλτι” Ατρομήτου και ΠΑΟΚ!!!

από AllAboutARIS

Η διαφάνεια που υποσχέθηκε ο Μάκης Γκαγκάτσης και πως ο πρόεδρος της ΚΕΔ θα σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις, φάνηκε από την 1η αγωνιστική όπου την πλέον αμφισβητούμενη φάση, που μάλιστα διαμόρφωσε και αποτέλεσμα με το πέναλτι του Ατρομήτου, ο Λανουά απέφυγε να την σχολιάσει. Γιατί προφανώς θα ξεφτιλίζονταν κι αυτός, όπως και οι διαιτητές που υπέδειξαν το επιθετικό φάουλ πάνω στον Κουέστα, ως πέναλτι. Δεν σχολίασε τη φάση γιατί αν το έκανε, θα έπρεπε να εκθέσει τον Τσακαλίδη και τον Παπαπέτρου που ήταν στο VAR.
Αστείο είναι φυσικά και το γεγονός πως ο συγκεκριμένος αρχιδιαιτητής απέφυγε να σχολιάσει και τον καταλογισμό του δεύτερου πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής εκτίθεται και για ένα ακόμη γεγονός. Δεν σχολιάζει ένα πέναλτι υπέρ της Athens Καλλιθέας. Προφανώς αυτό το βίντεο επιβεβαιώνει τις άριστες σχέσεις με την νέα τάξη πραγμάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αυτή την διαφάνεια με την επιβολή του… σκοταδιού με τον μη σχολιασμό της φάσης στο παιχνίδι του ΑΡΗ με τον Ατρόμητο, προφανώς θέλει η ΚΕΔ, η ΕΠΟ και όσοι απαρτίζουν τις «νέες» ιδέες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πραγματικά κρίμα και ντροπή…

Προτεινόμενα Άρθρα