Μάντζιος: “Πρέπει να πάμε να νικήσουμε στις Σέρρες – Οι νέοι παίκτες μας έχουν ποιότητα”

από AllAboutARIS

Ο Άκης Μάντζιος, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον Πανσερραϊκό (24/8), τόνισε ότι οι “κίτρινοι” στοχεύουν μόνο στους τρεις βαθμούς. Συγκεκριμένα είπε:

Αρχικά, ο Άκης Μάντζιος απάντησε σε ό,τι αφορά στις εντυπώσεις για την ομάδα του, με τις οποίες έφυγε από τον προηγούμενο αγώνα με τον Ατρόμητο: “Θεωρώ ότι με όλα αυτά τα ζητήματα που είχαμε να λύσουμε με κάποια νέα παιδιά σε αυτό το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, η γενική εικόνα ήταν ικανοποιητική για την ομάδα μας. Δώσαμε αρκετά καλά δείγματα, αλλά έχουμε αρκετά πράγματα, που πρέπει στην πορεία να βελτιώσουμε”.

Ερωτώμενος πόσο βοήθησε αυτό το παιχνίδι στην ενσωμάτωση των νέων παικτών, επισήμανε: “Κάθε τι καινούργιο, θέλει το χρόνο του. Οι νέοι παίκτες της ομάδας μας δείξανε καλά στοιχεία και ότι διαθέτουν ποιότητα. Κάθε μέρα προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τους καινούργιους παίκτες και να το κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είναι παίκτες που έχουν να δώσουν αρκετά πράγματα στην ομάδα”.

Σχετικά με τον Πανσερραϊκό, που έδωσε καλά δείγματα ως ομάδα στον πρώτο δικό του αγώνα της σεζόν, απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Άκης Μάντζιος είπε: “Πράγματι, ήταν πολύ θετική η εικόνα του Πανσερραϊκού στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Έδειξε ότι είναι καλή ομάδα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε να νικήσουμε στις Σέρρες”.

Όσο για το πώς πρέπει να προσεγγίσει τακτικά αυτό το παιχνίδι ο Άρης, για να φύγει με τους βαθμούς της νίκης, τόνισε ο προπονητής των “κίτρινων”: “Είναι κάτι που θα το αναλύσουμε με τους ποδοσφαιριστές μας. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να πάμε να νικήσουμε! Στόχος μας είναι μόνον αυτός”.

Και αναφορικά με το γεγονός ότι ο Άρης αναμένεται να έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του στο γήπεδο των Σερρών, σχολίασε: “Είναι σημαντικό να είναι κοντά μας ο κόσμος, όπως έγινε και στο Περιστέρι. Ο κόσμος του Άρη είναι η δύναμη της ομάδας! Θα είναι χαρά μας στο παιχνίδι στις Σέρρες να είναι δίπλα μας και να μας βοηθήσουν”.

Προτεινόμενα Άρθρα