Μάντζιος: «Οι πρεμιέρες δύσκολες και απρόβλεπτες, βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο»

από AllAboutARIS

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην NOVA εν όψει του πρώτου αγώνα της νέας σεζόν του ΑΡΗ με τον Ατρόμητο αλλά και για τις μεταγραφικές κινήσεις.

Αρχικά τόνισε για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος: “Δουλέψαμε με το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας της περασμένης περιόδου στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Κάναμε καλή και σοβαρή δουλειά, χωρίς κάποιους τραυματισμούς. Ετοιμαζόμαστε για την έναρξη του πρωταθλήματος, χωρίς ο βαθμός ετοιμότητας των νέων παικτών να είναι ίδιος με αυτούς που έλαβαν μέρος στην προετοιμασία. Ξέχωρα από αυτό, πιστεύω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο για να αντεπεξέλθουμε στο πρώτο παιχνίδι του νέου πρωταθλήματος”.

Σχετικά με τις επτά μεταγραφές και την επιστροφή του Φαμπιάνο, τόνισε: “Κάθε κίνηση που γίνεται για την ενίσχυση της ομάδας, βάσει του πλάνου που είχαμε κάνει εξ αρχής, μάς ικανοποιεί. Θέλουμε χρόνο, όμως, να εντάξουμε τους καινούργιους παίκτες στην ομάδα. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε ήδη, για να εντάξουμε τους καινούργιους παίκτες και να μας βοηθούν περισσότερο με την πάροδο των ημερών”.

Για τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών που ήρθαν είπε: “Κάποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση, κάποιοι άλλοι θέλουν περισσότερο χρόνο. Πιστεύω, όμως, ότι είναι ένα γκρουπ παικτών, που έχουν αρκετά καλή ποιότητα. Πρέπει να παντρέψουμε την ομοιογένεια της ομάδας και το δικό τους βαθμό ετοιμότητας”.

Για άλλες μεταγραφικές κινήσεις: “Σίγουρα θα κάνουμε και κάποιες άλλες κινήσεις, για να είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Αυτή τη στιγμή, όμως, το μυαλό μας είναι στην έναρξη του πρωταθλήματος και να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι”.

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο τόνισε: “Ο Ατρόμητος διαχρονικά είναι μια καλή ομάδα. Έχει κάνει πολλές μεταγραφές. Έχει αποκτήσει πολλούς καινούργιους παίκτες, ενώ διαθέτει και πολλούς ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν το πρωτάθλημα και έχουν εμπειρία. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο. Πρωτίστως, όμως, πρέπει να επικεντρωθούμε στη δική μας την ομάδα και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό”.

Για τις πρεμιέρας που κρύβουν… παγίδες, συμπλήρωσε: “Συμφωνώ! Ποτέ δεν γνωρίζεις πώς θα παρουσιαστείς. Συν τω χρόνω γίνεσαι καλύτερος, αναλόγως το ρυθμό και την ομοιογένεια που έχεις. Οι πρεμιέρες πάντα είναι δύσκολες και απρόβλεπτες. Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα καλά για εμάς!”

Προτεινόμενα Άρθρα