Μένει και τα επόμενα χρόνια στον πάγκο ο Ντε Ρόσι

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απολύθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον πάγκο της Ρόμα με τον διάσημο Πορτογάλο τεχνικό να πληρώνει το κακό ξεκίνημα των «τζιαλορόσι» τη φετινή σεζόν στη Serie A. Οι διοικούντες της ομάδας της Ρώμης ανέθεσαν την ομάδα στον Ντανιέλε ντε Ρόσι και δικαιώθηκαν απόλυτα.

Οι ιδιοκτήτες μάλιστα της ιταλικής ομάδας, Νταν και Ράιαν Φρίντκιν, με σημερινή δήλωσή τους στην επίσημη ιστοσελίδα της ανακοίνωσαν ότι ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι θα παραμείνει στον πάγκο και τα επόμενα χρόνια.

Αυτή η ανακοίνωση ήρθε λίγες ώρες πριν από τη σημερινή κρίσιμη ρεβάνς με τη Μίλαν για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League. Η ανακοίνωση δεν αναφέρει χρονική διάρκεια, αλλά για μια συνεργασία για τα επόμενα χρόνια.

«Μετά από μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα συνεχίσει να κατέχει τη θέση του προπονητή της Ρόμα και στο τέλος αυτής της σεζόν και για το άμεσο μέλλον», αναφέρεται σχετικά στη δήλωση των Φρίντκιν.

Θεσσαλονίκη: Μπούκαραν σε μαγαζί με όπλο και χειροβομβίδα!
Προηγούμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Μπούκαραν σε μαγαζί με όπλο και χειροβομβίδα!
Επόμενο άρθρο Τελικά πόσο σας έχει πονέσει ο ΑΡΗΣ του Καρυπίδη και του Μάντζιου;
Τελικά πόσο σας έχει πονέσει ο ΑΡΗΣ του Καρυπίδη και του Μάντζιου;

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News