Τελικά πόσο σας έχει πονέσει ο ΑΡΗΣ του Καρυπίδη και του Μάντζιου;

από AllAboutARIS

Οι ίδιοι άνθρωποι, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, πριν από δώδεκα και δέκα χρόνια ήταν ο σκληρός πυρήνας οπαδικής δημοσιογραφίας του Παναθηναϊκού (δείτε στην «Πράσινη»). Οι άνθρωποι δηλαδή που στο πέναλτι, όπου εξευτελίστηκαν ο Δαλούκας, η ελληνική διαιτησία, η ΕΠΟ κι αυτοί μαζί, εκείνη τη χρονιά που θυμάστε όλοι ότι υπήρξε τελικός ΑΡΗΣ-Παναθηναϊκός. Αυτοί, εκείνο το πέναλτι το είδαν πεντακάθαρο κι αυτή την «δημοσιογραφία» υπηρετούν.

Αυτοί λοιπόν οι ίδιοι άνθρωποι, πλέον βλέπουμε που δουλεύουν και από ποιους έχουν πάρει στήλες για να γράφουν. Αυτοί οι άνθρωποι στο σάιτ ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη, έχουν εξαπολύσει μία επίθεση κατά του ΑΡΗ (γνωστό εδώ και καιρό), αλλά πλέον και κατά του Μάντζιου, με χαρακτηρισμούς, με ψέματα και με υβρεολόγιο.

Είναι οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι! Οι ίδιοι που έγραφαν τότε στην «Πράσινη», οι ίδιοι γράφουν και τώρα στο SDNA. Και καταλαβαίνετε την αξιοπιστία τους από το θέμα του… «Ηλεκτροχαβίτο» και την περηφάνια τους στο να παίρνουν πέτσινα πέναλτι και πέτσινες νίκες, το τι πρεσβεύουν και τώρα.

Όλα γίνονται στο βωμό, από τη μία των συμφερόντων τους στο πρωτάθλημα και από την άλλη, φυσικά οι επιθέσεις στον Γκουγκουλιά και τον Μάντζιο (με κάτι διπλά και το 2-0 του πρώτου γύρου που τους πόνεσαν) έχουν ως… ορίζοντα τον τελικό. Αυτό να το βάλουν στο μυαλό τους οι φίλοι του ΑΡΗ.  Μεγάλος στόχος τους είναι ο τελικός, εκεί “κοιτούν” και γι’ εκείνο το ματς θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα.

Παρεμπιπτόντως, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι έγραφαν ότι ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ…

Προτεινόμενα Άρθρα