Μία ατάκα, ένα το νόημα, μία και η σκέψη

από Γιάννης Παντελίδης

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στη χθεσινή προπόνηση του Άρη και μεταξύ άλλων, μιλώντας προς τους παίκτες, αναφέρθηκε και στην υπόθεση των -6 βαθμών. “Το -6 μην το σκέφτεστε καθόλου. Βγάλτε το από το μυαλό σας. Σε λίγες μέρες δεν θα υπάρχει αυτή η ποινή. Ξεκινάμε κανονικά , αυτό να σκέφτεστε μόνο και τίποτα άλλο”. Και προφανώς και είχε τους λόγους του για να το κάνει.

Είναι ξεκάθαρο πως το θέμα έχει… φτάσει και στους παίκτες της ομάδας, που λογικό είναι να το συζητούν και να το έχουν στο μυαλό τους. Ή πιο σωστά… να το είχαν στο μυαλό τους μιας και εκεί πρέπει πλέον να υπάρχει μόνο μία σκέψη. Η νίκη επί του ΟΦΗ και γενικά οι νίκες σε κάθε παιχνίδι.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, δεν ήθελε να υποκαταστήσει κανέναν δικαστή, ούτε να κάνει οτιδήποτε άλλο, παρά μόνο να βάλει τους ποδοσφαιριστές του στη διαδικασία να μην ασχολούνται με τίποτε άλλο παρά μόνο με το αγωνιστικό. Κι αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για τους Κιτρινόμαυρους, διότι θα πρέπει από την αρχή να στείλουν… μηνύματα σε κάθε κατεύθυνση.

Κατά τα άλλα, σήμερα προέχει το ματς και η κατάκτηση των τριών βαθμών. Από εκεί και πέρα, τι θα γίνει μέσα στην εβδομάδα το βλέπουμε ξανά. Το αν θα δικαιωθεί ή όχι ο ΑΡΗΣ δεν είναι θέμα αισιοδοξίας, αλλά δικαιοσύνης και αξιοκρατίας.

ΥΓ: Δεν θέλει ούτε άγχος, ούτε βιασύνη. Το γκολ θα έρθει. Πρέπει να υπάρχει υπομονή και ηρεμία. Οι πρεμιέρες, όπως είδαμε και χθες, κρύβουν εκπλήξεις. Φτάνουν όμως αυτές που έγιναν.

ΥΓ1: Μία μάζωξη σε μια Ομοσπονδία και κάποιες “συμβουλές” που δόθηκαν, δεν ακολουθήθηκαν. Παραιτήσεις πάντως δεν θα υπάρξουν, αν και κάποια στιγμή όλα αυτά θα τελειώσουν. Γερό στομάχι…

Προτεινόμενα Άρθρα