Μία «γεμάτη» εβδομάδα για τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Στον ΑΡΗ μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας, μιας και από την επόμενη Δευτέρα 12 Ιουνίου, θα αρχίσουν τα… προεόρτια, με τις επιστροφές των παικτών και τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Πάντως η εβδομάδα που αρχίζει αναμένεται να είναι γεμάτη.

Σε πρώτη φάση είναι αρκετά πιθανό να αρχίσουν να διαφαίνονται οι πρώτες κινήσεις αναφορικά με το ρόστερ και αναφερόμαστε στις μεταγραφές. Γενικά βρισκόμαστε σε μέρες εξελίξεων κι αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι πολύ σύντομα θα γίνουν γνωστά τα πρώτα… αποτελέσματα.

Επιπλέον, εκτός απρόοπτου, θα «κλειδώσουν» οι τελευταίες λεπτομέρειες των σταδίων της προετοιμασίας σε Ισραήλ και Βουλγαρία, καθώς και τα φιλικά παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή στις 12:00, στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης» θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της συμφωνίας με τη Novibet, που είναι ο μεγάλος χορηγός για τα επόμενα τρία χρόνια.

Την ίδια μέρα, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα «αποκαλύψει» τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για την σεζόν 2023-2024, με την εταιρεία KAPPA.

 

Προτεινόμενα Άρθρα