Το διπλό μέτωπο των αλλαγών

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η… επιχείρηση ΟΦΗ βρίσκεται σε εξέλιξη από προχθές για τον ΑΡΗ, μετρώντας αντίστροφα για το ματς του “Γεντί Κουλέ” και με γνωστά προβλήματα για τον Άκη Μάντζιο τις τελευταίες μέρες.

Μόντσου και Μάγιο είναι οι δύο που… χαλούν το πλάνο του έμπειρου τεχνικού, με τις πιθανότητες να προλάβουν το ματς στο Ηράκλειο να παραμένουν εναντίον τους.

Εάν δεν γίνει κάποια έκπληξη τότε αμφότεροι θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη και αυτό ανοίγει την πόρτα της ενδεκάδας για τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές.

Στην περίπτωση του δεξιού μπακ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, με τον Μάρτιν Μοντόγια να ετοιμάζεται και τον Βαλεντίνο Φατόρε να ενεργοποιείται ως η εναλλακτική του άλλοτε άσσου της Μπαρτσελόνα.

Σαφώς πιο σύνθετη είναι η κατάσταση στη μεσαία γραμμή με τον παρτενέρ του Χοσέ Σιφουέντες, καθώς υπάρχει τόσο ο Βλάντιμιρ Νταρίντα όσο και ο Ζαν Ζουλ.

Ο Τσέχος έχει ένα προβάδισμα έναντι του Καμερουνέζου λόγω ποιότητας αλλά και των παραπάνω αγωνιστικών λεπτών στις πρώτες αγωνιστικές που ο δεύτερος δεν αγωνίστηκε καθόλου. Από την άλλη όμως ο Ζουλ προσφέρει στον Μάντζιο περισσότερη αμυντική σταθερότητα στο κέντρο, λόγω χαρακτηριστικών, όπως και περισσότερη ελευθερία στον Σιφουέντες.

Ο Νταρίντα είναι αυτός που έχει θεωρητικά τον πρώτο λόγο και μέχρι την Παρασκευή ο Μάντζιος αναμένεται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα