Μία αλλαγή και… βλέπει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ επέστρεψε χθες στο γήπεδο εν όψει ΟΦΗ και από σήμερα ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς στην προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της επόμενης Δευτέρας (20/02).

Ο Τόλης Τερζής καλείται στις επόμενες προπονήσεις να δουλέψει με στόχο την περαιτέρω βελτίωσης της ομάδας και φυσικά να αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο “Γεντι Κουλέ”.

Η βάση των αλλαγών είναι… ο Ενκουλού. Ο Μπράμπετς αναμένεται να επιστρέψει οπότε ουσιαστικά ο Καμερουνέζος θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Φαμπιάνο. Εάν δεν γίνει η έκπληξη με τον Πιρσμαν τότε δεν θα αλλάξει κάτι στα άκρα της άμυνας με τους Οντουμπάζιο και Μαζικού.

Στον άξονα οι Ετέμπο και Νταρίντα είναι οι σίγουροιμ, όπως και ο Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης. Από εκεί και πέρα μένει να φανεί εάν θα δαιτηρηθεί εκεί ο Ματέο ή αν θα πάει στα άκρα αντί του Ιτούρμπε που προβλημάτισε αρκετά την περασμένη Κυριακή.

Σε αυτό το σενάριο υπάρχει τόσο ο Ντουκουρέ όσο και ο Ρουπ που σταδιακά κερδίζει έδαφος, όπως και η περίπτωση του Χριστοδουλόπουλου που σε κάποια φάση θα χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα