Μίλαν: Γλίτωσε 80 εκ. από τον Ντοναρούμα

από AllAboutARIS

O Μάικ Μενιάν υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τρίτης στο Μιλάνο και εάν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα γίνει ο επόμενος τερματοφύλακας της Μίλαν. Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα δεν απάντησε ποτέ στην πρόταση των “ροσονέρι”, οι οποίοι έκαναν την κίνηση ματ και “άρπαξαν” τον πρωταθλητή Γαλλίας με τη Λιλ.

Η πρόταση της Μίλαν στον Ντοναρούμα ύψους 8.000.000 ευρώ δεν ικανοποίησε τον 22χρονο Ιταλό διεθνή, ο οποίος μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου και μπορεί να επιλέξει την ομάδα της αρεσκείας του για να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτή δεν θα είναι η Μίλαν, από την οποία ζητούσε συμβόλαιο με 12.000.000 ετησίως για πέντε χρόνια ως καθαρές απολαβές και όχι μόνο.

Η ομάδα που θα υπέγραφε το επόμενο συμβόλαιο του Ντοναρούμα οφείλει να δώσει και 20.000.000 ως προμήθεια στον ατζέντη του, τον περιβόητο Μίνο Ραιόλα, κάτι που δεν είχε σκοπό να κάνει η Μίλαν.

Μπορεί, λοιπόν, να χάνει δωρεάν έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα, βγαλμένο απ’ τα σπλάχνα της και μέλος της πρώτης ομάδας από τα 16, όμως κερδίζει στον ισολογισμό πάνω από 80.00.000, ακόμα κι αν πρέπει να πληρώσει τη Λιλ για να αγοράσει τον Μενιάν.

Πηγή: Sport24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα