Μαζικού: “Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον ΠΑΟΚ – Απίστευτο γκολ ο Πάλμα”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Βόλος και η νίκη στο Πανθεσσαλικό ήταν ένα από τα “κλειδιά” ώστε ο ΑΡΗΣ να… σοκάρει τον Ολυμπιακό για ακόμη μία φορά φέτος, σύμφωνα με τον Μπράντλεϊ Μαζικού.

Για τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας:Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι. Προερχόμασταν και από μία νίκη που μας έδωσε μία σχετική άνεση. Πρέπει να κρατήσουμε αυτό το τέμπο και για το νέο ντέρμπι που ακολουθεί”.

Για τη διαφορά από τον Βόλο και πώς την προσεγγίζουν στα αποδυτήρια: “Και πριν τον Βόλο ήμασταν καλά μέσα στα αποδυτήρια. Ασφαλώς και μετά τη νίκη της περασμένης Κυριακής υπάρχει μία καλύτερη κατάσταση. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση”.

Για τα επόμενα ματς των πλέι οφ και πώς τα περιμένει:Αρχικά έχουμε τον ΠΑΟΚ… Θα προετοιμαστούμε για αυτό και θα σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Γνωρίζουμε τη σημασία του και ότι ο κόσμος το περιμένει. Οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι”.

Για το γκολ του Πάλμα: “Τι να πω (σ.σ. γέλια)… Ηταν ένα απίστευτο γκολ. Ολοι ξέρουμε ότι ο Πάλμα είναι ικανός για να σκοράρει τέτοια γκολ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτόν, αφού μας βοήθησε να φτάσουμε και στη νίκη”. 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X