Νταμπό: “Ηταν θέμα περηφάνιας – Είμαστε μεγάλη ομάδα και όχι για την 5η θέση”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το είπε… και το έκανε!

Ο Μπράιαν Νταμπό είχε δηλώσει ότι σήμερα μπορεί να σκοράρει και έπεσε μέσα, “κλειδώνοντας” τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο 30χρονος χαφ έκανε λόγο για μία νίκη που αποτελεί μεγάλο βήμα για την Ευρώπη και παράλληλα θέμα περηφάνιας.

Για τη νίκη και το γκολ που σκόραρε: “Στα τελευταία παιχνίδια ένιωθα ότι μπορώ να σκοράρω. Πατάω περισσότερο στην περιοχή αλλά το γκολ είναι ομαδική προσπάθεια. Κάποιος κάνει την κίνηση και κάποιος άλλος το γέμισμα Ημουν εκεί και έστειλα τη μπάλα στα δίχτυα”.

Για τη σημασία του αποψινού αποτελέσματος και τον στόχο της Ευρώπης:Κάναμε ένα μεγάλο βήμα για την Ευρώπη αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα. Έχουμε επτά βαθμούς διαφορά από τον Βόλο. Είναι ένα αποφασιστικό βήμα. Πέραν αυτού όμως, η νίκη απόψε είναι θέμα περηφάνιας για εμάς. Ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες. Είμαστε λυπημένοι με την 5η θέση”.

Για τα επόμενα παιχνίδια: “Κάθε παιχνίδι είναι θέμα περηφάνιας. Θα κοιτάμε κάθε ματς ένα-ένα. Τα ντέρμπι έχουν τη δική τους σημασία. Θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε και να διατηρήσουμε αυτή τη νοοτροπία ως το τέλος”.

Για τις δύο νίκες κόντρα στον Ολυμπιακό, που είναι και οι μοναδικές σε ντέρμπι φέτος:Δεν είναι θέμα τύχης. Ισως θέμα προετοιμασίας και ότι κάθε φέρουμε που παίζουμε μαζί τους είμαστε σε καλό μομέντουμ.”

Προτεινόμενα Άρθρα