Μαντσίνι: Η ύστατη προσπάθεια και τι χάνει ο ΑΡΗΣ εάν….

από AllAboutARIS

Κάθε μέρα και κρίσιμη για τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος δεν προπονήθηκε ούτε χθες και έτσι το ενδιαφέρον μεταφέρεται στη σημερινή προπόνηση.

Οι πιθανότητες του Αργεντινού μειώθηκαν σημαντικά, όμως ο Άλαν Πάρντιου θα περιμένει και σήμερα εάν θα “μπει” στο πρόγραμμα της ομάδας και κερδίσει έδαφος ώστε να είναι διαθέσιμος για τη Λεωφόρο.

Αυτό δεν είναι εύκολο ως διαδικασία, για αυτό και ήδη από το μυαλό του Άγγλου περνούν εναλλακτικές. Καμία όμως δεν έχει αυτή τη στιγμή το αγωνιστικό πακέτο του Μαντσίνι και φυσικά τους αριθμούς του.

Εφόσον ο Αργεντινό τεθεί οριστικά νοκ-άουτ για τη Λεωφόρο, τότε αυτόματα ο ΑΡΗΣ χάνει τον πρώτο σκόρερ του με τρία γκολ -τόσα έχει και ο Γκρέι- και τον παίκτη με τις περισσότερες τελικές του στο φετινό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα ο Μαντσίνι έχει 21 και βρίσκεται μόλις πέντε πίσω από την 1η θέση, ενώ οι 12 εξ αυτών είναι με προσπάθειες έξω από την περιοχή.

Οι αριθμοί έρχονται για να επιβεβαιώσουν τη σημασία που έχει εδώ και καιρό ο 25χρονος για την επίθεση της ομάδας, η οποία έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε μία προβληματική περίοδο.

Προτεινόμενα Άρθρα