Με δύο ανύπαρκτα πέναλτι και 3-2 ο ΠΑΟΚ!

από AllAboutARIS

Ο Πανσερραϊκός έκανε μεγάλη προσπάθεια στη Τούμπα, αρχικά ανοίγοντας το σκορ και στη συνέχεια ισοφαρίζοντας σε 2-2, αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο της πρεμιέρας με δύο εντελώς ανύπαρκτα πέναλτι.

Ο Βιεϊρίνια ανέτρεψε τον Σαλασάρ στο 31′, δίνοντας το δικαίωμα στον Πανσερραϊκό να κάνει το 0-1 από την άσπρη βούλα. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε άμεσα επίσης από την άσπρη βούλα, όταν ο Ευαγγέλου φώναξε τον Φωτιά στο VAR για να δει την… βουτιά του Κεντζιόρα, σημειώνοντας μια ανύπαρκτη παράβαση.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Οζντόεφ επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Η μεσοεπιθετική γραμμή του Πανσερραϊκού συνέχισε να προσπαθεί μόνη της, με τον Σαλασάρ να βρίσκει δίχτυα με υποδειγματικό τελείωμα σε μια αντεπίθεση στο 49′.

Μόλις 10 λεπτά αργότερα, στο 60′, ο Φωτιάς υπέδειξε και νέο πέναλτι, ακόμα μια φορά υπέρ των γηπεδούχων. Ο Σβαμπ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα από την άσπρη βούλα, με ακόμα ένα ανύπαρκτο πέναλτι σήμερα.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε, με τους γηπεδούχους να έχουν κακή απόδοση αλλά να παίρνουν το τρίποντο της νίκης, με δύο πέναλτι.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσιφτσής, Βιεϊρίνια (46′ Σάστρε), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τσάλοφ.

Έμειναν στον πάγκο: Ταλιχμανίδης, Κουλιεράκης, Θυμιάνης, Καμαρά, Σορετίρε, Τισουντάλι, Ντεσπόντοφ, Μπράντον Τόμας.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Χαντάκιας, Πεταυράκης, Στάικος, Λιάσος, Σαλαζάρ, Τομάς, Χατζηστραβός (14′ Μασκανάκης), Μπετανκόρ.

Έμειναν στον πάγκο: Κάτσικας, Καρασαλίδης, Διαμαντής, Κουτσογούλας, Κάπτουμ, Περούτσι, Ντέλετιτς, Γκίγκιτς.

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας).

Βοηθοί διαιτητή: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου).

Τέταρτος διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών).

AVAR: Μιχαήλ Νιδριώτης (Αθηνών).

Προτεινόμενα Άρθρα