Μπαπέ: Νομική νίκη, εντολή στην Παρί να του καταβάλλει 55 εκ. ευρώ

από AllAboutARIS

Πρώτη νομική νίκη για τον Κιλιάν Μπαπέ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν! Οι δυο πλευρές βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες μπροστά στο νομικό όργανο της γαλλικής Ομοσπονδίας λόγω των οφειλών που οι Παριζιάνοι αρνούνται να καταβάλλουν στον αστέρα της Ρεάλ, οι οποίες ανέρχονται συνολικά στα 55 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως έχει αποκαλυφθεί άλλωστε και στο παρελθόν η Παρί αρνήθηκε να καταβάλλει στον Μπαπέ τον μισθό του για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο, ενώ δεν του πλήρωσε ποτέ κι ένα μπόνους της τάξεως των 36 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Μπαπέ από την πλευρά του ακολούθησε τη νομική οδό και σύμφωνα με την «Parisien» κέρδισε την πρώτη μάχη.

Αν και τις προηγούμενες μέρες από τους κύκλους της Παρί έβγαιναν προς τα έξω κλήσεις για συμβιβασμό από το νομικό όργανο, τελικά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.

Συγκεκριμένα η Γαλλική Ομοσπονδία κάλεσε την Παρί να εξοφλήσει τις οφειλές της προς τον Μπαπέ μέσα σε χρονικό πλαίσιο οκτώ ημερών, ενώ σημείωσε πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη για συμβιβασμό ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα