Μπαρτσελόνα: Διέψευσε ο Τσάβι

Ο Τσάβι αφίχθη στη Βαρκελώνη, αλλά μόνο για διακοπές όπως δήλωσε, διαψεύδοντας τις φήμες για προχωρημένες επαφές.

Τα ισπανικά μέσα έχουν διαδώσει ότι η άφιξη του πρώην αρχηγού των μπλαουγκράνα στην ισπανική πόλη θα συνοδευόταν από προγραμματισμένο ραντεβού με τον Ζοάν Λαπόρτα, ωστόσο ο ίδιος ο Τσάβι το αρνήθηκε στους δημοσιογράφους φτάνοντας στο αεροδρόμιο “Πρατ”: “Δεν γνωρίζω κάτι, ήρθα εδώ για διακοπές”, είπε λακωνικά. Ο 41χρονος ανανέωσε πριν λίγες μέρες το συμβόλαιό του με την Αλ Σαντ του Κατάρ, γεγονός που κάνει ακόμα πιο πειστικά τα λόγια του, αλλά μένει να φανεί αν όντως ο “καπνός” που υπήρξε δεν συνοδεύεται από “φωτιά”.

Σε κάθε περίπτωση, η παραμονή του Ρόναλντ Κούμαν στον καταλανικό πάγκο φαντάζει πολύ δύσκολη (ειδικά μετά το αποτέλεσμα που βλέπετε παρακάτω), παρότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2022.

ΠΑΣ: Με 15 παίκτες κόντρα σε Απόλλωνα
Προηγούμενο άρθρο ΠΑΣ: Με 15 παίκτες κόντρα σε Απόλλωνα
Επόμενο άρθρο Πανελλαδικές: Αποτελέσματα με… sms (vid)
Πανελλαδικές: Αποτελέσματα με… sms (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News