Μόνο νίκη για το ευρωπαϊκό «κόλπο»!

από AllAboutARIS

Ο Άρης «βλέπει» μόνο νίκη επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για την τρίτη θέση στα playoffs της Super League Interwetten και την έξοδο στο Europa Conference League. Με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr το σπουδαίο παιχνίδι, όπως και άλλα πέντε ματς, τα οποία παίζονται και συνδυαστικά!

Στόχος του Άρη είναι η πρώτη ήττα στα playoffs της Super League Interwetten (με 1-0 στην έδρα του Παναθηναϊκού) να είναι και η τελευταία, στην προσπάθεια της ομάδας του Χερμάν Μπούργος να τερματίσει στην τρίτη θέση, η οποία και οδηγεί στα προκριματικά του Europa Conference League της επόμενης σεζόν.

Οι Κίτρινοι υποδέχονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον πρωταθλητή Ολυμπιακό (Κυριακή 08/05, 21:00) με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» που θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες τους για την «χρυσή», τρίτη θέση των playoffs.

Η συναρπαστική αναμέτρηση προσφέρεται με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr, μαζί βεβαίως με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα Combo Bets της Interwetten.gr, όπως ο παρακάτω συνδυασμός σε απόδοση 4,05: Να νικήσει ο Άρης και, ταυτόχρονα, να εκτελεστούν πάνω από 9,5 κόρνερ συνολικά και να δοθούν πάνω από 4,5 κάρτες συνολικά.

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που πρόσφερε τη δυνατότητα ταυτόχρονου πονταρίσματος δύο ή και περισσότερων αγώνων με 0% γκανιότα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την πιθανότητα υψηλότερων κερδών.

Εκτός, λοιπόν, από την αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό, η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα και το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκού (Κυριακή 08/05, 19:30), το αποτέλεσμα του οποίου ενδιαφέρει ιδιαιτέρως την ομάδα του Χερμάν Μπούργος.

Συν τοις άλλοις, η Interwetten.gr θα προσφέρει με 0% γκανιότα τις παρακάτω τέσσερις, συναρπαστικές αναμετρήσεις: Λέστερ – Έβερτον (Κυριακή 08/05, 16:00), Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη (08/05, 17:15), Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης (08/05, 22:00) και Φιορεντίνα – Ρόμα (Δευτέρα 09/05, 21:45).

Το μέλλον της Interwetten είναι εδώ!

Η Interwetten.gr κάνει την διαφορά με τις προσφορές της και βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της, με γνώμονα τα «θέλω» των πελατών της και της αγοράς.

Η Interwetten.gr, λοιπόν, κάνει το παραπάνω βήμα και, μεταξύ πολλών άλλων, προσφέρει τα εξής:

-Έξτρα αγορές σε όλα τα κορυφαία γεγονότα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (400+ ποδόσφαιρο, 150+ μπάσκετ).

-Αγορές με 0% γκανιότα* σε επιλεγμένους αγώνες.

-Combo bets σε επιλεγμένους αγώνες και σε όλους τους ελληνικούς αγώνες ποδοσφαίρου (corner, cards/bookings).

-Αγορές scorer σε όλους του ελληνικούς αγώνες.

-Νέες αγορές σε μακροχρόνια στοιχήματα.

-Αγορές παικτών σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.

-Combo bets σε σημαντικούς αγώνες μπάσκετ ελληνικών ομάδων.

-Αγορές παικτών σε όλους τους αγώνες του NBA.

-Προσφορά παιχνιδιών ESports (FIFA).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X