Στόπερ: Τα νέα πρόσωπα και η περίπτωση Φεντάλ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το μεσοδιάστημα στα δύο παιχνίδια με τη Ντιναμό Κιέβου φέρνει ξανά το προσκήνιο τα μεταγραφικά του ΑΡΗ και… φυσικά το θέμα του κεντρικού αμυντικού.

Ο Μόουζες Οντουμπάζιο βγάζει ασπροπρόσωπο τον Τόλη Τερζή αλλά η ανάγκη ενίσχυσης στα στόπερ παραμένει απαραίτητη με τουλάχιστον δύο κινήσεις ως τα τέλη του μήνα.

Οι αυξημένες, πλέον, πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa Conference League μεγαλώνουν την ανάγκη απόκτησης ενός στόπερ, συν ότι εφόσον ο ΑΡΗΣ περάσει τότε μπορεί να δώσει μέχρι και πέντε αγώνες σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Τa… new entries και η περίπτωση Φεντάλ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο μπήκε στο “κάδρο” η περίπτωση του Ζοχαρίρ Φεντάλ, μετά το “ναυάγιο” με τον Ισμαήλ Ανεμπά. Ο Μαροκινός απασχόλησε και συνεχίζει να υπάρχει ως επιλογή αλλά με πολύ λιγότερες πιθανότητες πλέον και με τον ΑΡΗ να προκρίνει τα τελευταία 24ωρα 2-3 άλλες περιπτώσεις, τόσο από την υπάρχουσα λίστα όσο και καινούργιες που προέκυψαν, κρατώντας τον 33χρονο ως εναλλακτική.

Το ιδανικό θα ήταν μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο να έρθει τουλάχιστον ένας παίκτης, ώστε σε περίπτωση πρόκρισης να είναι έτοιμος για το πρώτο ματς κόντρα στους Τούρκους. Οι περιπτώσεις που έχουν προκριθεί κρίνονται αρκετά καλές και μένει να πάρει ο ΑΡΗΣ τις τελικές του αποφάσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα