“Λίφτινγκ”… αναβάθμισης στα πλάγια μπακ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το… κοντέρ των φετινών μεταγραφών του ΑΡΗ έχει σταματήσει, για την ώρα, στις 14…

Ακόμα κι έτσι η ομάδα διατηρεί έναν κορμό από την περσινή χρονιά, όμως το ρόστερ υπέστη σημαντικές αλλαγές και σχεδόν ολοκληρωτικές σε κάποιες θέσεις, όπως στα άκρα της άμυνας.

Ο μοναδικός που… επιβίωσε ήταν ο Μόουζες Οντουμπάζιο, με τον ΑΡΗ να παραχωρεί τους Μαζικού, Πίρσμαν και Εμπακατά σε άλλες ομάδες για να φέρει τους Ματαρίτα, Φεράρι και τελευταίο χρονικά τον Μάρτιν Μοντόγια.

Ο χαρακτηρισμός της αναβάθμισης δεν κρίνεται αυτή τη στιγμή υπερβολικός, τόσο στα χαρτιά όσο και στο γήπεδο με δεδομένη την εικόνα που έχουν παρουσιάσει άπαντες έως τώρα. Με έναν αστερίσκο φυσικά στον Οντουμπάζιο, ο οποίος από τη μία είναι γνώριμος και από την άλλη αγωνίζεται στα στόπερ λόγω ανάγκης.

Σε βάθος χρόνου ο ΑΡΗΣ θα έχει σαφώς ένα πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα για την αποτελεσματικότητα των κινήσεων που έγιναν στα άκρα της άμυνας. Σίγουρα όμως για την ώρα μπορεί να είναι αρκετά ικανοποιημένος συγκριτικά με τις περσινές του επιλογές, που είχαν και εκείνες τα θετικά τους στοιχεία, όχι όμως την εμπειρία των τεσσάρων που είναι στη διάθεση του Τόλη Τερζή αυτή τη στιγμή.

Προτεινόμενα Άρθρα