Ναζλίδης: “Αν υπάρξει η ανάλογη συνέχεια, παίζουμε δυνατά για την 3η θέση”! (audio)

από AllAboutARIS

Ο Θωμάς Ναζλίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Pressing και τον Libero 107,4 FM και μίλησε στον Νίκο Παπαδόπουλο για την νέα κατάσταση στην ομάδα, με Μπούργος, ενόψει πλέι οφ.

Για Μπούργος:

“Είναι ένας άνθρωπος της λεπτομέρειας. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Θέλει το 100% από κάθε παίκτη και είναι δίπλα τους συνέχεια. Αυτό είναι και που κάνει την διαφορά ήδη…

Υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία με τους παίκτες. Τους τονώνει σε κάθε φάση. Και πριν παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, τώρα όμως οι παίκτες δίνουν το κάτι παραπάνω και παίζουν με μεγαλύτερο πάθος.

Προσπαθεί να βάλει πιο άμεσο παιχνίδι στην ομάδα. πιο κάθετο ποδόσφαιρο. Ακόμη δεν μπορεί να το περάσει στο 100%, όμως το δουλεύουν καθημερινά. ”

Για το -6:

“Για κάθε παίκτη είναι δύσκολο να ξέρει πως στο γήπεδο είναι ψηλά, και να κοιτάζει την βαθμολογία και να είναι χαμηλά. Την μέρα που πήραμε πίσω τους βαθμούς πανηγυρίζαν όλοι σαν παιδάκια. Υπήρχε ένα βάρος για όλους. Δεν μπορούν να το καταλάβουν όλοι όσοι είναι απ’ έξω. ”

Για το ντεμαράζ πριν τα πλέι οφ:

“Περίμενα το καλό μας σερί. είναι σημαντικό να το συνεχίσουμε. Πέρσι κάναμε το αντίστροφο. Ελπίζουμε τώρα να το συνεχίσουμε και να είμαστε ακόμη ψηλότερα στο τέλος. Φαβορί δεν είμαστε, ούτε υπάρχει και φαβορί. Αν υπάρξει η ανάλογη συνέχεια όμως από εμάς παίζουμε δυνατά για την 3η θέση. Όλα όμως είναι ανοιχτά. Η στθερότητα θα κάνει την διαφορά. ”

Για τον Μανούχο: 

“Είσαι αναγκασμένος να προχωρήσεις. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ήταν ανθρώπινα λάθη και πως στην συνεχεια θα έχουμε καλύτερες διαιτησίες. Δεν έχουμε χρόνο να σταθούμε άλλο σε αυτό. ”

Για Καμαρά: 

“Αν ο επιθετικός αρχίσει να σκοράρει φεύγουν όλα. Και η γκρινια και η αμφισβήτηση. Πλέον έχει ξαναβρει τον ρόλο του και δείχνει μέσα στο γήπεδο πως μπορεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ιδιαιτερότητες για τους επιθετικούς. Αυτό το έχει καταλάβει και είναι ήδη βελτιωμένος. Με την ψυχολογία που έχει πιστεύω πως θα συνεχίσει σε ανάλογο ρυθμό.”

Για 4 Έλληνες στην 11άδα: 

“Θεωρώ πως πρέπει να δοθεί βάση στους Έλληνες παίκτες. Και εμείς θέλαμε να έχουμε καλούς Έλληνες, πρέπει να δώσουμε χρόνο όμως. Θέλει υπομονή και από όλους. Ακόμη κι από τον κόσμο που στηρίζει τις ομάδες. Είναι όμως μια καλή σκέψη όλο αυτό. ”

Για τα τμήματα υποδομής:

“Η διαφορά από τα τμήματα υποδομής μέχρι την 1η ομάδα είναι τεράστια. Θέλει δουλειά και προσπάθεια από τα παιδιά. Ακόμη και ο δανεισμός σε άλλες ομάδες βοηθάει τον παίκτη. Υπάρχουν αξιόλογα παιδιά στα τμήματα μας που θέλουμε να επανδρώσουν το ανδρικό τμήματα. ”

Για τον Μαντσίνι: 

Ένας τραυματισμός δύσκολος. Πονάει ακόμη  Μαντσίνι, κάθε μέρα όμως τον παρακολουθούμε συνεχώς.

Για τον Ματέο:

Είναι από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις που μπορεί να βιώσει κάποιος. Μέσα στις προπονήσεις ο Ματέο είναι συγκεντρωμένος, τα δίνει όλα και θα επανέλθει.

Για τον κόσμο:

“Να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο, που τόσο μας έχει στηρίξει. Τους έχουμε ανάγκη στο γήπεδο μας. ”

Προτεινόμενα Άρθρα