Ψηλά το κεφάλι: Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την προσπάθεια!

από AllAboutARIS

Το πάλεψαν, το κυνήγησαν, το ήθελαν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η Κ17 του ΑΡΗ έκανε μεγάλη προσπάθεια στον τελικό του πρωταθλήματος, ωστόσο ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 2-0, με γκολ που δέχθηκε στην παράταση.

Βέβαια, αυτό δεν μειώνει την μεγάλη επιτυχία του τμήματος των Κιτρινόμαυρων, που έκλεισε έτσι μία σημαντική σεζόν, με μία εξαιρετική πορεία και παρουσία σε τελικό. Συνολικά ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, αλλά η διαφορά τους δεν είναι τόσο μεγάλη. Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ και τα καλύτερα έρχονται.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει και πολλά πράγματα, σε ένα μάλλον μέτριο παιχνίδι. Περισσότερο μονομαχίες στη μεσαία γραμμή κι αρκετά αβίαστα λάθη.

Ο ΑΡΗΣ είχε καλή αμυντική λειτουργία και στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου 45λεπτου, άφησε την μπάλα στον αντίπαλο και προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Οι Κιτρινόμαυροι είχαν δύο καλές στιγμές, με μία ατομική προσπάθεια του Μακρή στο 33’ και με ένα απευθείας χτύπημα φάουλ από το Σταυρόπουλο στο τελευταίο λεπτό.

Το ματς είχε καλύτερο ρυθμό και περισσότερες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΑΡΗ να απειλεί στο 61ο λεπτό με τον Μακρή, ενώ, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να πιέζουν στο τελευταίο τέταρτο, οι Κιτρινόμαυροι βρήκαν τις «λύσεις» με σωστές αμυντικές αντιδράσεις και κάποιες πολύ καλές επεμβάσεις του γκολκίπερ Καρακασίδη.

Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται τελικά σε ημίωρη παράταση. Εκεί ο αντίπαλος σκόραρε με τον Γκιτέρσο στο 92’, ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει στο 100’ με τον Δήμου, το σουτ του οποίου μέσα από την περιοχή, έφυγε άουτ, ενώ στο 123’ ο Γκούμας διαμόρφωσε το τελικό 2-0, σε κενή εστία, σε μια φάση που είχε προωθηθεί ο γκολκίπερ του ΑΡΗ.

ΑΡΗΣ (Κώστας Καζάνας): Καρακασίδης, Σεβαστίδης, Κράνιας (71’ Τόλα), Τσομπανίδης, Τανούλης, Καρυπίδης (71’Καλτσάς), Μακρής, Αλμύρας, Αμπεριάδης (88’ Δήμου), Τσαλίκογλου (54’ Κατρατζής), Σταυρόπουλος (98’ Κοντονικολάου).

ΠΑΟΚ (Πέτρος Τσιαπακίδης): Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ, Αδάμ (86’ Βασιλειάδης), Κωττάς, Γκιτέρσος (119’Καστίδης), Γκούμας, Τζίμας (110’ Πολιτάκης).

Προτεινόμενα Άρθρα