Να μην «παραμυθιαστεί» κανείς από την… επικοινωνία

από Γιάννης Παντελίδης

Θέμα συζήτησης τα τελευταία 24ωρα, κυρίως από Αθήνα μεριά, είναι πως ο «καημένος» ο Παναθηναϊκός έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να παίξει κόντρα στον ΑΡΗ αποδεκατισμένος.

Μάλιστα για κάποια στιγμή, έστω και δειλά, βγήκε προς τα έξω ένα ενδεχόμενο αναβολής, αλλά δεν έπιασε. Βέβαια, το ίδιο… πάθος και την ίδια προσπάθεια για λύπηση δεν είδαμε όταν στο ματς πρωταθλήματος ο ΑΡΗΣ πήγε στη Λεωφόρο να παίξει με τον Παναθηναϊκό με… μισή ομάδα.

Βέβαια, σε κανέναν πάντως δεν θα πρέπει να κάνει εντύπωση αν ξαφνικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εμφανιστούν ορισμένοι από εκείνους που θεωρητικά δεν υπολογίζονται. Λογικά δεν θα συμβεί, αλλά πολλά έχουν δει τα μάτια μας τόσα χρόνια.

Από εκεί και πέρα, ξεκάθαρα φαίνεται πως επικοινωνιακά προσπαθεί να γίνει μία παρουσίαση ενός Παναθηναϊκού που έρχεται στη Θεσσαλονίκη σα να έχει ήδη χάσει, σ’ ένα ματς που θα κερδίσει σίγουρα ο ΑΡΗΣ, αφού ο αντίπαλος έχει απουσίες κτλ. Ξεχνούν βέβαια πως και οι Κιτρινόμαυροι έχουν πέντε απώλειες.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι στο εξής. Η ομάδα δεν πρέπει να «φάει». Το ματς δεν είναι κερδισμένο πριν αρχίσει και τελειώσει. Να μην «παραμυθιαστεί» κανείς με τις απουσίες του Παναθηναϊκού και χαλαρώσει. Μπαίνεις, παίζεις, κερδίζεις, πας στο +5 από τον αντίπαλό σου και συνεχίζεις να κυνηγάς την ΑΕΚ στην 3η θέση. Μόνο αυτά στο μυαλό και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Επικοινωνία:

Email: kinezos10@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/yiannis.pantelidis.5

Instagram: www.instagram.com/yiannis_pantelidis/

Twitter: twitter.com/Pantelidis

linkedin: www.linkedin.com/in/yiannis-pantelidis-43794a83/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCzNrcbAx5pBhcvsE6n0hwrQ

Προτεινόμενα Άρθρα