“Φάρμακο” στο ντέρμπι!

από Νίκος Παπαδόπουλος

H ντροπή της ήττας από τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν ξεπλένεται… Μπορεί όμως ένα αποτέλεσμα να μετριάσει κάπως τις κάκιστες εντυπώσεις και να αποτελέσει “φάρμακο” για τις “πληγές” από το περασμένο Σάββατο.

Μία νίκη στην Τούμπα θα βοηθήσει σίγουρα τον ΑΡΗ προς αυτή την κατεύθυνση. Οι “κιτρινόμαυροι” κοντράρονται με ΠΑΟΚ στις 19:30 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4), σε ένα ντέρμπι με πρώτο κίνητρο την αντίδραση, τους βαθμούς και το δεδομένο γόητρο να ακολουθεί.

Ο ΑΡΗΣ έχει ανάγκη να δείξει κάτι τελείως διαφορετικό και να ρεφάρει κάπως για τις βαθμολογικές του απώλειες, βρίσκοντας απέναντι του έναν ΠΑΟΚ που επίσης δεν βρίσκεται στα καλύτερά του.

Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο στο αντίπαλο στρατόπεδο και η ανάγκη της νίκης είναι εξίσου μεγάλη, μία εβδομάδα μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και τρεις μέρες μετά την ισοπαλία στη Μπρατισλάβα.

ΑΡΗΣ: Φρεσκάρισμα στην αποστολή

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Denis Cesar De Matos, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Lucas Sasha, Brabec, Fabiano Leismann, Mancini, Ndiaye, Sakic, Jeggo, Matilla, Benalouane, Cristian Lopez, Sundgren, Ganea, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος.

ΠΑΟΚ: Σημείο αναφοράς ο Ίνγκανσον, “έξω” οι Κρέσπο, Βιερίνια

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

11η αγωνιστική

Γήπεδο: «Στάδιο Τούμπας»

19:30, Novasports Prime

Διαιτητής: Ρόμπερτ Μάντεν (Σκωτία)

Βοηθοί: Ντέιβιντ Ρόουμ (Σκωτία), Ντέιβιντ Μακγκίτσι (Σκωτία)

4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

VAR: Μπρούνο Εστέβες (Πορτογαλία)

Βοηθός VAR: Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Ανατ. Αττικής)

Προτεινόμενα Άρθρα