Οι δύο δρόμοι για επιθετικό…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το 2022 είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον τελευταίο του μήνα και φέρνει ακόμα πιο κοντά τον μεταγραφικό Ιανουάριο, για τον οποίο ο ΑΡΗΣ προσπαθεί να είναι έτοιμος από νωρίς.

Η ομάδα έχει βγει στην αγορά με τρεις προτεραιότητες και την κίνηση για επιθετικό να… καίει αφού στο “9” ο Γκρέι παραμένει η μοναδική επιλογή που έχει στα χέρια του ο Άλαν Πάρντιου.

Σε αντίθεση με την κίνηση στα χαφ και τον Νταρίντα, οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν κάτι τόσο προχωρημένο όσον αφορά την γραμμή κρούσης τους. Μία κατάσταση που είναι πιθανό να αλλάξει ακόμα και στο πρώτο μισό του Δεκεμβρίου.

Το θέμα του φορ είναι κάπως σύνθετο και φέρνει τον ΑΡΗΣ σε ένα “σταυροδρόμι”, όπου πρέπει να αποφασίσει ποιόν δρόμο θα ακολουθήσει.

Από τη μία υπάρχει η επιλογή Βύντρα ή κάποια παρόμοια περίπτωση ενός παίκτη υψηλής ποιότητας, ο οποίος όμως θα χρειαστεί σίγουρα χρόνο και δεν θα είναι έτοιμος για το απαιτητικό πρόγραμμα που ξεκινάει τον Ιανουάριο και φτάνει ως τα μέσα Φλεβάρη.

Από την άλλη υπάρχει η λογική επιλογή μίας πιο έτοιμης λύσης, που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα. Ακόμα και από τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου. Εδώ όμως υπάρχει μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας και σαφώς λιγότερες επιλογές από τις ήδη περιορισμένες που προσφέρει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Πιο απλά; Πρέπει να βρεις τέτοιες επιλογές και δεν είναι τόσο εύκολο.

Χρόνος υπάρχει ακόμα όμως δεν θα αργήσει η στιγμή που ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του γενικά για τις μεταγραφές και ειδικά για τον επιθετικό, εφόσον όμως βρει στην αγορά αυτό που θέλει και πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει. Είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X