Ο Πάρντιου ανοίγει τον “φάκελο” της τακτικής

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κάτω από διαφορετικό προπονητικό καθεστώς έχει μπει ο ΑΡΗΣ αυτή την εβδομάδα, ξεκινώντας ουσιαστικά από τη Δευτέρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για την περίοδο της διακοπής.

Ο Άγγλος άφησε στην άκρη τη φυσική κατάσταση και εστιάζει πολύ παραπάνω σε τακτικά κομμάτια, με απώτερο σκοπό ειτε να διορθώσει είτε να εξελίξει κομμάτια του παιχνιδιού της ομάδας.

Σε αυτές της πρώτες προπονήσεις της εβδομάδας ο Πάρντιου δείχνει τη διάθεση να τσεκάρει διαφορετικά πράγματα τόσο σε πρόσωπα όσο και πάνω στη διάταξη του ΑΡΗ, ώστε να διαπιστώσει τον βαθμό στον οποίο μπορεί να διευρύνει τις εναλλακτικές του.

Οπως έχει σημειωθεί προσφάτως, ο έμπειρος τεχνικός θα ήθελε να προσθέσει τουλάχιστον ακόμη ένα πλάνο στο playbook της ομάδας, το οποίο θα τον βοηθήσει να αξιοποιήσει καλύτερα τα επιθετικά ατού της ομάδας.

Από την Πέμπτη, που η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις, ο Πάρντιου αναμένεται να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και με σκοπό να αξιοποιήσει τόσο αυτή την εβδομάδα όσο και την επόμενη, πριν ο ΑΡΗΣ μπει σε ρυθμούς Κυπέλλου.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X