Οι… ζεστές πρώτες επιλογές και οι τελικές διαπραγματεύσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η τελευταία εβδομάδα του Ιούνη σηματοδοτεί και την τελική ευθεία για την σημαδιακή 1η Ιουλίου, αφού απομένουν περίπου δέκα μέρες μέχρι την ημερομηνία που θα σηματοδοτήσει την… απελευθέρωση των μεταγραφών του ΑΡΗ. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι μέχρι τότε δεν θα υπάρξει απόφαση από το CAS, εκτός αν βγει και είναι θετική.

Οπως έχει σημειωθεί βέβαια ο ΑΡΗΣ κινείται ώστε να ξεκινήσει με τις αφίξεις πριν την 1η Ιουλιου, ώστε η ομάδα να ταξιδέψει ενισχυμένη στην Αυστρία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και τα πρώτα φιλικά που θα δώσει Δύσκολο ως διαδικασία, λόγω του αστερίσκου του CAS, αλλά όχι πλέον και τόσο απίθανο, πιέζοντας για 3-4 κινήσεις μέχρι τα τέλη της εβδομάδας.

Το άκρως θετικό για τον ΑΡΗ είναι ότι ακόμα κρατάει… ζεστές τις πρώτες επιλογές του για τις βασικές κινήσεις που θέλει να κάνει και πλέον είναι ζήτημα των τελικών διαπραγματεύσεων που δεν αποκλείεται να γίνουν για κάποιες εξ αυτών μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας είναι πολύ κοντά με 2-3 παίκτες, με έναν από αυτούς να αφορά τις θέσεις στα άκρα της επίθεσης.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X