Οι μεταγραφές έκλεισαν, οι ελεύθεροι… τρέχουν ακόμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το “παράθυρο” των καλοκαιρινών μεταγραφών έκλεισε το βράδυ της Τετάρτης στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση στον ΑΡΗ. Οχι όμως και των μεταγραφών γενικότερα.

Από σήμερα τίθεται σε ισχύ η “δεξαμενή” των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου, η οποία μόνο αδιάφορη δεν αφήνει τους “κιτρινόμαυρους”.

Η ομάδα παραμένει σε αναζήτηση ενός επιθετικού, έχοντας εξαντλήσει τα προηγούμενα 24ωρα όλα τα περιθώρια για να πάρει παίκτη από ομάδα.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν κατέστη δυνατό, το βάρος πέφτει αποκλειστικά στους ελεύθερους για τους οποίους υπάρχει ήδη μία αρκετά καλή εικόνα.

Η προφανής επιλογή για τον ΑΡΗ είναι ο Σέρχιο Αραούχο… Ο Αργεντινός παραμένει στη λίστα της ομάδας, η οποία ωστόσο μιλάει με ακόμη 1-2 παίκτες ΄που την ενδιαφέρουν και θεωρεί ότι διαθέτουν ένα καλύτερο… πακέτο από αυτό του “Τσίνο”.

Ο ΑΡΗΣ έχει αρκετές μέρες μπροστά του αλλά ο στόχος του είναι να κλείσει το μέτωπο του επιθετικού όσο το δυνατόν πιο άμεσα, αφού οι ελεύθεροι στερούνται προετοιμασίας μέσα στο καλοκαίρι και αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούν ένα διάστημα ώστε να φτάσουν στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

 

Προτεινόμενα Άρθρα