Οι παράμετροι με Ματέο, Ντουκουρέ… και ο Πάλμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Απουσίες και επιλογές τακτικής οδηγούν τον Τόλη Τερζή στην απόφαση να ανακατέψει κάπως την “τράπουλα” της ενδεκάδας για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Έλληνας τεχνικός επικεντρώθηκε αρκετά στις επιλογές του άξονα αλλά και αυτές της επίθεσης, όπου σίγουρο νέο πρόσωπο θα είναι ο Ράφαελ Καμάτσο. Είναι πιθανό όμως να υπάρξει διαφοροποίηση και στους ρόλους λόγω… Ντουκουρέ και Γκαρσία.

Από τη μία ο Ιβοριανός μετά τον νέο τραυματισμό του δεν είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση για μονός χαφ, τουλάχιστον για μεγάλα διαστήματα σε ένα παιχνίδι λόγω των απαιτήσεων της θέσης, με τον Νταρίντα να παίζει περισσότερο κοντά του και όχι μόνο ως εσωτερικός μέσος.

Από την άλλη ο Ματέο Γκαρσία δεν απέδωσε στον άξονα κόντρα στη Λαμία και υπάρχει η σκέψη να μετατοπιστεί ξανά στα άκρα της επίθεσης, απ’ όπου συγκλίνει εσωτερικά και είναι πιο λειτουργικός και ενίοτε αποτελεσματικός.

Στην περίπτωση λοιπόν που ο Τσέχος έρχεται από τα χαφ και ο Αργεντινός πάει στα δεξιά – ο Καμάτσο θα είναι στα αριστερά- τότε είναι πολύ πιθανό ο Πάλμα να αγωνιστεί πίσω από τον Καμαρά, έχοντας βοήθεια και από τα ανεβάσματα του Νταρίντα.

Ο Ονδουριανός… ψάχνεται το τελευταίο διάστημα και ίσως πάρει αυτό τον ρόλο ώστε να φανεί εάν θα αλλάξει πρόσωπο με μία διαφορετική κατάσταση για αυτόν, δηλαδή κάτι ανάμεσα σε επιτελικό μέσο και δεύτερο φορ.

Προτεινόμενα Άρθρα