Οι 30ρηδες και η έκπληξη!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η διακοπή που διανύει ο ΑΡΗΣ αποτελεί την αρχή της προετοιμασίας του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος… μέσω των πλέι οφ.

Σε αυτή τη διαδικασία ο Άκης Μάντζιος καλείται να διαχεριστεί την ομάδα και να τη φορμάρει, ρίχνοντας το βάρος σε ένα συγκεκριμένο γκρουπ ποδοσφαιριστών. Δηλαδή σε αυτούς που… τράβηξαν το κουπί φέτος και φυσικά στα περισσότερα πρόσωπα που προστέθηκαν στο ρόστερ τον Ιανουάριο.

Στην πρώτη κατηγορία υπάρχει ήδη μία εικόνα όσων είχαν ενεργό ρόλο στα πλάνα του προπονητή, με ένα… κλαμπ παικτών που έφτασαν ή ξεπέρασαν τις 30 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Μορόν και η έκπληξη

Ο Ισπανός βρίσκεται αναμενόμενα στην κορυφή της σχετικής λίστας με 35 συμμετοχές, έχοντας χάσει μόνο δύο ματς. Ένα λόγω τιμωρίας και ένα λόγω ροτέισον.

Το αργυρό μετάλλιο πάει στον Βλάντιμιρ Νταρίντα με 34 συμμετοχές και την πρώτη τριάδα κλείνει ο… Αλβάρο Σαμόρα. Ο Κοσταρικανός εξτρέμ είναι και η έκπληξη της κατηγορίας με 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Μοντόγια (31), Κουέστα (30), Μπράμπετς (30), Οντουμπάζιο (30) κλείνουν την κατηγορία των παικτών με 30 συμμετοχές και άνω, η οποία αναμένεται να διευρυνθεί στη διάρκεια των πλέι οφ.

Προτεινόμενα Άρθρα