Οι 3+4… μόνιμοι του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Μετά από επτά αγωνιστικές, ο ΑΡΗΣ παρουσιάζει πολύ καλή αγωνιστική εικόνα και είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Μέχρι στιγμής, έχουν χρησιμοποιηθεί 22 παίκτες στους αγώνες των “κιτρίνων” και σχεδόν το 1/3 αυτών είναι… μόνιμοι, με την έννοια πως έχουν παίξει σε όλα τα ματς πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν επτά ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ που έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε όλα τα παιχνίδια της Super League, με τους τρεις από αυτούς να έχουν ξεκινήσει έξι φορές ως βασικοί ενώ τέσσερις παίκτες έχουν βρεθεί στο αρχικό σχήμα και στα επτά ματς. Ας δούμε…

Ο Μόντσου έχει επτά συμμετοχές, έχοντας παίξει ως αλλαγή μόνο στον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ, ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΑΡΗΣ είχε ηττηθεί. Ενας άλλος του κέντρου, ο Σιφουέντες, έχει κι αυτός επτά συμμετοχές. Στο μόνο ματς που πέρασε ως αλλαγή, ήταν αυτό της πρεμιέρας κόντρα στον Ατρόμητο. Τα ίδια δεδομένα με τον Σιφουέντες, ισχύουν και για τον Ντιαντί. Εχει παίξει σε όλα τα ματς, με τον νεαρό να περνάει ως αλλαγή στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο και έκτοτε βρίσκεται στο βασικό σχήμα της ομάδας, όσον αφορά τις επόμενες έξι αγωνιστικές.

Οι τέσσερις παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε όλα τα ματς, όπως δηλαδή ο Μόντσου, ο Σιφουέντες και ο Ντιαντί, με την διαφορά πως ξεκίνησαν βασικοί σε όλα τα παιχνίδια, είναι ο Κουέστα, ο Μπράμπετς, ο Μάνου και ο Μορόν. Αυτή η τετράδα παικτών συνεχώς βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα