Ολο το βάρος σε δύο κινήσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για το ταξίδι του ΑΡΗ στη Βουλγαρία έχει ξεκινήσει, εν μέσω διαδοχικών μεταγραφικών “χτυπημάτων” αλλά και σημαντικών κενών που υπάρχουν ακόμα στο ρόστερ.

Οι “τρύπες” στα εξτρέμ είναι έτοιμες να κλείσουν και έτσι ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα μπορεί να ρίξει πιο εύκολα το περισσότερο βάρος σε δύο προσθήκες που κρίνονται κομβικές για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ο στόχος του ΑΡΗ, μεταξύ άλλων, ήταν εδώ και καιρό να πάει στη Βουλγαρία έχοντας κλείσει τουλάχιστον έναν νέο επιθετικό και ένα αμυντικό μέσο, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Είναι και ένα μεγάλο”θέλω” του προπονητή ώστε από τις επόμενες μέρες να βάλει πιο γερές βάσεις στην προετοιμασία της ομάδας μέσα από τη δουλειά που θα γίνει σε Βουλγαρία και Θεσσαλονίκη. Δεν πρόκειται άλλωστε για δύο συμπληρωματικές κινήσεις αλλά για προσθήκες παικτών με ενεργό ρόλο στα βασικά πλάνα, ακόμα και αν ο πρώτος φορ που θα έρθει δεν θα είναι ο Βύντρα με τον οποίο ακόμα δεν υπάρχει εξέλιξη όσο παραμένει στο ρόστερ της Βικτόρια Πλζεν.

Μάλιστα οι Τσέχοι έχουν σήμερα νέο φιλικό κόντρα στην Ταμπόρσκο και η παρουσία του ή όχι σε αυτό έχει ενδιαφέρον, με τον ΑΡΗ να κινείται έτσι κι αλλιώς για ακόμη έναν παίκτη στη θέση “9”

Προτεινόμενα Άρθρα